Anunciado 28 de mayo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Educación Secundaria Obligatoria
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo
En dependència directa del Responsable de Manteniment, serà la persona encarregada de donar suport en; la realització de les accions de manteniment preventiu i correctiu de la planta; la revisió i control de maquinària i sistemes corresponents; i la reparació d'averies. Tanmateix, la persona incorporada haurà d'ajudar en els muntatges elèctrics i en la instal·lació de nova maquinària.

El/la candidat/a escollit/da s'incorporarà a una important empresa dedicada a la fabricació de components fosos i mecànics que també dona servei d'enginyeria. La persona incorporada optarà a un lloc de treball estable a una empresa líder en el seu sector on podrà créixer i desenvolupar-se professionalment.

Requisitos mínimos
El perfil correspon a un/a professional que aporti formació en EGB, sent valorable aportar un Grau Mitjà/Superior en Electromecànica i coneixements d'hidràulica i neumàtica. Tanmateix, no es requereix experiència prèvia però serà estimable haver realitzat tasques similars. Pensem en una persona activa, dinàmica, organitzada i rigorosa, amb capacitat de treball en equip i que es vulgui comprometre amb el projecte.

Compartir esta oferta