Tipo de contrato
Indefinido
Salario
1.800€ - 2.100€ bruto/mes
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Si t'agrada el tracte amb el públic, ets polivalent a sala i barra i cerques feina estable... Petit hotel de luxe de 4 estrelles del Solsonès cerca cambrer de sala d'experiència contrastada en establiments de luxe.
TASQUES:
- Preparar servei de taula i organitzar les taules i cadires.
- Prendre nota de la comanda i tramitar-la al servei de barra o a la cuina de l’establiment.
- Supervisar la la vaixella, cristalleria, coberteria i la roba de la taula per a un òptim estat i preparades abans i després de cada servei.
- Preparació de tot tipus de begudes: cafès, combinats.
- Proporcionar el servei, tot distribuint les begudes i aliments sol•licitats pels clients.
- Atendre les possibles reclamacions.
- Cobrar consumicions i lliurar el canvi i el rebut corresponent.
- Domini de la safata.
- Assessorar i informar als clients sobre la carta i resoldre possibles dubtes.
- Tenir coneixements de sumilleria.
CONDICIONS:
- ?Incorporació: A partir del 22/03/2021
- Horari: de 12:00 a 16:30h i de 20:00 a 00:00h
- Festius: 1,5 dies
- Salari: 19000- 20000€ bruts/any
- Contracte directe amb l'establiment
Requisitos mínimos
- EGB/ESO.
- CFGM restauració valorable.
- 2 anys d’experiència en sala i barra.
- Idiomes: català, castellà, anglès i francès (valorable).
- Informàtica: TPV i PDA.
- Disposar de carnet de cotxe i vehicle.(IMPRESCINDIBLE). L'establiment està als afores de Solsona.
PERFIL: Persona polivalent, amb iniciativa, orientada al client, educada, organitzada, capacitat de treball en equip, flexible, polivalent, bona presència.
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia. En cas contrari, el candidat serà descartat.
Más empleos en Hostaljobs
2n/a CUINA - Restaurant japonès
BAR SUPERVISOR - California (USA) - Restaurant
2º/ª COCINA / SOUS CHEF - (California - USA) - Restaurant