Anunciado 11 de septiembre
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



T'agradaria liderar la gestió administrativa d'una empresa amb gran trajectòria? Vols formar part d'un sector dinàmic i en creixement com és el de la construcció?


Una empresa constructora de reconegut prestigi a Andorra, cerca un/a Responsable d'Administració per gestionar i supervisar el departament d'administració i finances, contribuint al creixement de l'empresa, amb seu a Andorra la Vella. Si tens experiència en responsabilitzar-te de l'àrea d'administració d'una empresa, maneig d'equips i l'ús d'ERP Navision Dynamics 365 Business Central, i vols formar part d’una empresa referent en el sector de la construcció, aquesta és la teva oportunitat!


Com a Responsable d'Administració, seràs clau en el correcte funcionament de l’àrea financera de l’empresa. Gestionaràs la comptabilitat i els tancaments fiscals, treballant estretament amb auditors, bancs i entitats fiscals, socials i laborals. Supervisaràs la tresoreria i la gestió de finançament d'actius, així com els cobraments i pagaments a proveïdors. Seràs responsable de la presentació d'impostos, incloent-hi l'IGI, i de l'administració del programa de contractació d'assegurances, en coordinació amb la Direcció General.


També faràs el seguiment del pressupost de l’empresa, col·laborant amb la Direcció General per a la seva correcta execució, i prepararàs informes periòdics per al Consell d'Administració i els accionistes. Un altre aspecte important del teu rol serà garantir que l'empresa compleixi amb totes les normatives legals vigents, amb el suport d'assessors legals, fiscals i laborals. A més, supervisaràs el procés de compres, gestionant contractes, comandes, factures i pagaments, sempre en col·laboració amb la Direcció General.


A aquest projecte tindràs l’oportunitat de liderar i desenvolupar un equip administratiu dins d’una empresa sòlida i amb una àmplia trajectòria en el sector de la construcció. Gaudiràs d'un entorn de treball dinàmic i on podràs créixer professionalment gràcies a la formació contínua i el suport constant de l’equip directiu. Treballaràs en un sector altament competitiu, on cada projecte suposa un nou repte que t'ajudarà a continuar millorant les teves competències.


A més, t'ofereixen l'oportunitat d'assumir responsabilitats més estratègiques en la presa de decisions financeres i administratives a una posició que t'aportarà estabilitat i projecció a llarg termini dins l'empresa.




Requisitos mínimos

Busquem un/a professional amb experiència i habilitats per liderar un equip administratiu. Si tens una mentalitat analítica, ets proactiu/va i et motiva assumir responsabilitats, aquest podria ser el teu lloc.



Els requisits que pensem que seran de gran ajuda per garantir l'èxit del candidat/a en aquest projecte són:


  • Formació acadèmica:Grau o llicenciatura en Economia, Administració i Direcció d'Empreses (ADE) o una formació similar.

  • Experiència prèvia: Mínim 5 anys d’experiència en una posició similar, preferentment en el sector de la construcció.

  • Coneixements requerits: Domini de comptabilitat, finances i gestió administrativa, amb experiència demostrable en l’ús de l'ERP Navision Dynamics 365 Business Central.

  • Competències clau: Capacitat per liderar equips, organització, planificació, i responsabilitat per assegurar el bon funcionament de l’àrea administrativa.

  • Idiomes: Domini del català i castellà. Es valorarà el coneixement d'altres idiomes.

  • Capacitat analítica i de resolució de problemes: Busquem una persona amb esperit crític, que pugui gestionar situacions complexes amb proactivitat.

Si et motiva l’oportunitat i tens els requisits necessaris, no dubtis a inscriure’t!


Uneix-te a aquesta oportunitat i impulsa la teva carrera professional!




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta