Anunciado 29 de agosto
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
27.000€ - 33.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Responsabilitats principals:


- Supervisar les operacions diàries, tant de cuina com de sala del restaurant per assegurar una experiència de client excel·lent.
- Gestionar i formar l'equip de treballadors: selecció, integració, formació i avaluació contínua.
- Assegurar el compliment de les normatives de salut i seguretat alimentària.
- Control de costos i anàlisi/correcció de desviaments de matèria primera i personal.
- Controlar l'inventari i les comandes de subministraments.
- Seguiment i manteniment d'equips i instal·lacions.
- Gestió i relació amb els clients per assegurar la seva satisfacció: gestió de reserves, fidelització, resolució de reclamacions si s¿escau.
- Supervisió del correcte desenvolupament dels subcoordinadors de sala i personal de servei.


Funcions addicionals:


- Anàlisi diaris: Revisió i interpretació dels informes diaris per a la presa de decisions informada.
- Comunicació amb operacions: Coordinació constant amb el departament d¿operacions per assegurar una execució fluïda i efectiva.
- Supervisar obertures i tancaments: Assegurar que totes les operacions del restaurant es compleixin adequadament des de l'obertura fins al tancament.
- Planificació i organització del servei de restaurant: Dissenyar estratègies per optimitzar el servei i millorar l'eficiència operativa.
- Elaboració de quadrants i supervisió de rangs: Desenvolupar i gestionar horaris de treball eficients per a tot el personal.
- Revisió i compliment dels protocols de l'empresa: Assegurar que totes les operacions segueixin els estàndards establerts per l'empresa.


  • Tipus de relació professional: Contracte

  • Tipologia de contracte: Indefinit

  • Núm. Hores setmanals: 38

  • Horari: A pactar

  • Retribució brut anual: 29.000 - 33.000 segons experiència



Requisitos mínimos
  • Categoria professional: Capatàs, encarregat, cap d'equip, contramestre

  • Formació complementària: - Experiència mínima de 3 anys en gestió de restaurants o en una posició similar.
    - Habilitats excepcionals en lideratge i gestió d¿equips.
    - Excel·lents habilitats de comunicació i atenció al client.

  • Temps d'experiència: +3

  • Altres requeriments específics: - Capacitat per treballar sota pressió
    - Coneixements de normatives de salut i seguretat alimentària.
    - Capacitat analítica per al control de costos i gestió d'inventari.
    - Domini del català i del castellà i bon nivell d'anglès

  • Competències personals més desenvolupades: Lideratge, Autocontrol, Direcció de persones, Autoconfiança, Treball en equip i Cooperació, Creativitat, Empatia, Flexibilitat i Gestió del Canvi, Compromís amb l'Organització, Planificació i organització, Iniciativa, Orientació a l'assoliment, Preocupació per l'ordre i la qualitat



Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta