Responsabilitats principals:
- Supervisar les operacions diàries, tant de cuina com de sala del restaurant per assegurar una experiència de client excel·lent.
- Gestionar i formar l'equip de treballadors: selecció, integració, formació i avaluació contínua.
- Assegurar el compliment de les normatives de salut i seguretat alimentària.
- Control de costos i anàlisi/correcció de desviaments de matèria primera i personal.
- Controlar l'inventari i les comandes de subministraments.
- Seguiment i manteniment d'equips i instal·lacions.
- Gestió i relació amb els clients per assegurar la seva satisfacció: gestió de reserves, fidelització, resolució de reclamacions si s¿escau.
- Supervisió del correcte desenvolupament dels subcoordinadors de sala i personal de servei.
Funcions addicionals:
- Anàlisi diaris: Revisió i interpretació dels informes diaris per a la presa de decisions informada.
- Comunicació amb operacions: Coordinació constant amb el departament d¿operacions per assegurar una execució fluïda i efectiva.
- Supervisar obertures i tancaments: Assegurar que totes les operacions del restaurant es compleixin adequadament des de l'obertura fins al tancament.
- Planificació i organització del servei de restaurant: Dissenyar estratègies per optimitzar el servei i millorar l'eficiència operativa.
- Elaboració de quadrants i supervisió de rangs: Desenvolupar i gestionar horaris de treball eficients per a tot el personal.
- Revisió i compliment dels protocols de l'empresa: Assegurar que totes les operacions segueixin els estàndards establerts per l'empresa.
Para completar tu candidatura, Barcelona Activa necesita completar tu registro en su web.