Content Specialist (Encamp)

Anunciado 24 de junio
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo


Andorra Turisme és la carta de presentació del País i tu podries formar part de l’equip encarregat de donar visibilitat de tot el que el Principat pot oferir. Si tens passió per la comunicació i el Marketing Digital i a més, ets una persona creativa i dinàmica aquesta oportunitat és per a tu.



Formaràs part d’un equip multidisciplinari, on el treball en equip, l’eficàcia i l’aportació d’idees són els pilars fonamentals per fer front a les diferents funcions a realitzar. Treballaràs en un ambient col·laboratiu que fomenta la innovació i el creixement professional i que creu fermament en la importància de la comunicació digital per promocionar el nostre meravellós país.


Cerquem una persona responsable, organitzada i amb ganes de donar visibilitat a l'experiència d'Andorra. Com ho aconseguiràs?



Les funcions principals seran:


  • Redactar, revisar i editar el contingut digital: Crear i actualitzar continguts per a la web, Microsites i campanyes d’email màrqueting amb un estil fresc i creatiu.

  • Gestionar continguts en diverses plataformes: Utilitzar eines digitals de gestió de contingut web.

  • Participar en la creació dels enviaments de Newsletters.

  • Investigar tendències: Cercar i analitzar informació rellevant per crear contingut d’alt valor i conèixer les tendències actuals en el món del turisme.

  • Cooperar en el desenvolupament visual Web treballant en la gestió i edició d'imatges.

  • Donar suport al projecte SEO ( Search Engine Optimization) creant copys que s'ajustin a l'estratègia definida.



Requisitos mínimos

Quins requisits et faran ser el/la candidata ideal?


  • Trajectòria mínima d’1 any en un lloc similar. Per aquesta posició seran imprescindibles estudis superiors en Marketing Digital, Publicitat o titulacions similars.

  • A nivell d’idiomes, el català i castellà són imprescindibles amb un nivell alt, i es requereix un nivell mig-alt francès i anglès.

  • La capacitat per utilitzar qualsevol eina d’edició i gestió de continguts i imatges és imprescindible per poder fer front en la participació en projectes clau.

  • L'habilitat de redacció serà fundamental per aquesta posició, no només amb una finalitat informativa, sinó també comunicativa, amb un enfocament orientat al marketing.


Si ets una persona amb un caràcter reflexiu, però alhora proactiva i dinàmica, no ho dubtis i envia’ns la teva candidatura, t’esperem!





Compartir esta oferta