Coordinador de Comptabilitat i Fiscalitat (Escaldes-Engordany)

Anunciado 21 de mayo
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo


Tens experiència portant comptabilitats d'empreses i estàs cercant una oportunitat professional per continuar la teva carrera en aquest camp? Tenim un projecte fascinant que no només t'ofereix un entorn de treball excepcional, sinó també estabilitat i aprenentatge.


A l'empresa Clickand cerquen una persona que coordini i faciliti el dia a dia a l'equip, aportant la seva experiència i coneixements del sistema fiscal i comptable andorrà. Per a que el facis una idea del que serà el teu dia a dia, et detallem les funcions més rellevants:


  • Supervisar l'equip de comptables, atenent els seus dubtes i ajudant-los a crèixer com a professionals.

  • Revisar processos que s'estàn duent a terme, així com metodologies de treball, i proposar millores de cara a optimitzar-los.

  • Ajudar a coordinar el dia a dia de l'oficina al director, arribant a ser la seva mà dreta en determinants moments que així ho requereixquen.

  • Responsabilitzar-te d'una cartera de clients, assessorant-los en matèria fiscal i comptable i duent a terme el procés comptable i d'anàlisi financer dels mateixos, si així ho demanen.

  • Analitzar i implementar les millors solucions en matèria fiscal pels clients, i fer les presentacions d'impostos adients a cada tipus de societat.

  • Atendre i entendre a l'equip de treball, de forma que puguis aportar valor dintre del procés de resolució de les diferents problemàtiques que es puguin posar a sobre de la taula en matèria fiscal, comptable i de gestió empresarial.

  • Ser un referent a nivell tècnic per als teus companys, de forma que puguis arribar a mentoritzar alguns d'ells quan es necessiti.

Aquesta oportunitat es tracta de generar confiança i guanyar-te-la dia rere dia, demostrant els teus coneixements a nivell tècnic però també a nivell de gestió d'equips de treball.


Clickand és una empresa innovadora que posa èmfasi en la tecnologia i l'experiència de l'usuari. El seu objectiu és assessorar a empreses en matèria de fiscalitat, comptabilitat i gestió de propietats, com també els facilitar serveis administratius en aquestes matèries. Poseeix un gran coneixement del mercat i una experiència de més de 15 anys al país, fet que garantitza la qualitat d'un servei personalitzat als clients per a que trobin la millor solució adaptada als seus objectius empresarials.


A nivell de condicions, us esmentem les principals:


  • Contracte indefinit, amb el corresponent periode de prova, de 40 hores setmanals.

  • Horari partit: de 8 a 13.30 i de 15 a 18 de dilluns a dijous, i els divendres de 8 a 14. Des de d'agost fins al 8 de setembre, tenen jornada intensiva de 8 a 14 tota la setmana.

  • En festes de Nadal, es donen dies lliures a l'equip per a que gaudeixquen de temps amb la família.

  • Els col·laboradors tenen una prima per antiguitat d'un % del SBA, iniciant als 2 anys d'estar a l'empresa.

  • Formació a càrrec de l'empresa, segons casos i necessitats.

  • La flexibilitat horària és possible, es poden plantetjar les casuístiques de la persona i veure quin podria ser el millor horari per contribuir a la conciliació.



Requisitos mínimos

Per ser una peça clau a l'equip i assegurar un rendiment efectiu, estem segurs que serà positiu que tingueu:



  • Formació específica en comptabilitat o estudis superiors en ADE, Econòmiques o una disciplina similar.

  • Experiència mínima de 5 anys duent a terme comptabilitats i presentant liquidacions d'impostos de diverses empreses, assessorant als clients en aquestes matèries per a que prenguin la millor decisió possible. S'aplicarà una prova tècnica per garantir els coneixements mínims per aquesta posició i responsabilitat. Si es té experiència internacional en matèria fiscal, serà un aspecte valorat molt positivament.

  • A nivell de competències, és necessari posseir uns alts nivells d'organització i planificació, capacitat analítica, una bona comunicació i escolta activa.

  • També és molt important l'actitud a la feina. La idea és que la persona escollida, més enllà d'una bona actitud, faci per generar bon ambient, confiança, que facilite la feina als seus companys i que pugui aconsellar-los sense generar una rel·lació jeràrquica, exercint un lideratge participatiu i col·laboratiu.

  • A nivell d'idiomes és imprescindible dominar el català, el castellà i el francés. A més a més poseir un bon domini d'anglès serà valorat positivament. El motiu és perquè tenen bastants clients francòfons i d'altres nacionalitats, els quals necessiten ser atesos amb aquests idiomes.


Si t'entusiasma aquest projecte, no dubtis més i inscriu-te! Estarem al teu costat per avaluar junts aquesta oportunitat professional.




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta