Anunciado 6 de junio
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Estàs buscant l'oportunitat ideal per desenvolupar les teves habilitats en comptabilitat en un entorn internacional? T'atrau la idea de treballar amb un equip dinàmic i diversificat, on tindràs la possibilitat de tractar fiscalitats d'altres països? T'estem buscant!


Per aquest projecte, cerquem un/a Accounting Consultant que vulgui fer créixer la seva carrera professional en una empresa que valora el talent i el compromís. És una oportunitat per poder treballar amb una àmplia varietat de clients internacionals donant suport en les seves gestions i assegurant una experiència excepcional i personalitzada. Faràs front a reptes diaris que, conjuntament amb la formació contínua i la possibilitat de participar en esdeveniments internacionals, l'aprenentatge constant està garantit.


Les teves responsabilitats com a Accounting Consultant inclouran:


  • Comptabilitat Andorrana i Estrangera: Gestiona aspectes comptables i fiscals a nivell local i internacional, aportant la teva experiència i coneixement.

  • Assessorament personalitzat: Converteix-te en la persona de confiança dels nostres clients, oferint assessorament comptable a mida i guiant-los en les seves gestions en aquest àmbit per assegurar un servei excepcional.

  • Suport en tràmits de residència fiscal: Ajuda els clients en la gestió de tràmits vinculats amb autoritzacions de residència fiscal al país.




Requisitos mínimos

Si t'ha agradat el que has llegit fins aquí, continua per descobrir el que necessites per ser el/la candidat/a ideal:



  • Formació: Busquem candidats amb formació professional o un grau en comptabilitat, economia o altres estudis afins. La base de coneixements tècnics és essencial per garantir una excel·lent qualitat de treball.

  • Experiència: Volem que aportis un mínim de 2 anys d'experiència en un entorn similar. Aquesta experiència és fonamental perquè puguis afrontar amb confiança les responsabilitats del rol i aportar valor. Es valorarà tenir coneixements en Software Online (Holded, Anfix, Quickbooks entre d'altres afins).

  • Habilitats: Cerquem una persona organitzada, multitasker, hands-on, amb una alta orientació a client i amb esperit d'equip. Un perfil que estigui orientat a resultats, però també a processos, ja que la qualitat del que es fa i l'atenció al detall és crucial per a una posició com aquesta.

  • Competències Lingüístiques: Donat l'entorn internacional, és imprescindible dominar l’anglès per comunicar-te de manera efectiva amb la diversa cartera de clients. A més, es requereix un domini mitjà-alt de català i castellà.

Si estàs preparat per fer un pas endavant en la teva carrera professional i creus que pots aportar valor a l'equip, no dubtis a enviar-nos la teva candidatura aplicant a aquest projecte.


Aquesta és la teva oportunitat de brillar com a Accounting Consultant i formar part d'una empresa que t'ajudarà a assolir els teus objectius professionals!




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta