Anunciado Hace 3d
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo




Ets una persona amb passió pel sector comercial i amb ganes de créixer professionalment? Si és així, t’estem buscant! A MAPSA, tindràs l’oportunitat de formar part d'un gran grup empresarial, aportant valor afegit a la teva trajectòria professional.



La persona seleccionada tindrà tres missions fonamentals: assessorar, fer créixer la cartera i explorar noves oportunitats de mercat. No es tracta només de vendre, sinó de fidelitzar els clients oferint-los un servei excel·lent que satisfaci les seves necessitats.



Cerquem algú capaç d'identificar nous clients per tal de fer créixer una ruta comercial per augmentar la nostra presència en el sector. La flexibilitat i l'ambient amigable són claus en el dia a dia, facilitant les tasques i contribuint a la millora contínua del nostre equip comercial.



Si tens una visió emprenedora i et motiva superar reptes, aquesta és la teva oportunitat per deixar la teva empremta en una empresa en constant creixement.



Com a agent comercial a MAPSA, assumiràs un paper clau en l'expansió i creixement de l'empresa. Quines seran les teves responsabilitats?


  • Analitzar el mercat per detectar oportunitats i clients potencials.

  • Obrir clients nous i introduir el portafoli de producte actual.

  • Gestió de la ruta de venda recurrent, potenciant la introducció de nous articles i utilitzant les eines comercials i de marketing que l’empresa posa a disposició.

  • Gestió de cobrament de clients.

  • Gestionar les incidències i garantir la satisfacció dels clients.

  • Treballar en estreta col·laboració amb l’equip comercial, Cap de Vendes i Direcció Comercial, contribuint a les estratègies de venda.

  • Assistència a formacions i acompanyaments en ruta amb proveïdors.



Requisitos mínimos

Abans de postular-te per aquest nou projecte, és important que consideris alguns aspectes clau per assegurar-te que aquesta posició és l'adequada per a tu:



  • Per tal de fer front a les tasques assignades hauràs de tenir un mínim de 3 anys d’experiència en el sector comercial, preferiblement en distribució de productes d'alimentació per al sector HORECA.

  • Cerquem una persona enfocada a objectius i resultats, proactiva, dinàmica i amb capacitat d'aprenentatge, tindràs eines que facilitaran el teu dia a dia com ara cotxe d'empresa, telèfon mòbil, tauleta.

  • El domini del Català i el Castellà són fonamentals per aquesta posició.

  • L’horari és des de les 8 del matí fins a les 17 hores amb una hora per dinar.


Si ets una persona apassionada per les vendes, amb ganes de créixer en un entorn dinàmic i en constant evolució, t'estem esperant. Uneix-te al projecte i ajuda a portar MAPSA a nous horitzons!




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta