Advocat/a (Escaldes-Engordany)

Anunciado Hace 3d
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Estàs en la recerca d'una oportunitat per començar la teva carrera com a advocat en una firma amb vocació internacional i un pla de carrera clar? Vols desenvolupar-te professionalment en les àrees de dret mercantil i civil? Si és així, volem conèixer-te!



Descobreix el projecte que portarà la teva carrera professional al següent nivell. Tindràs l’oportunitat de treballar directament amb clients internacionals i d’expandir les teves habilitats a mesura que desenvolupes les teves habilitats.



T'oferim un pla de carrera estructurat per ajudar-te a assolir els teus objectius professionals i així poder créixer dins l’empresa, disposaràs d’autonomia i responsabilitats, llibertat per gestionar el teu treball i arribar a poder assumir un paper clau en els projectes legals a nivell internacional.


Tindràs interacció directa amb els clients, podràs desenvolupar l’habilitat d’assessorar i fidelitzar amb un enfocament formal i professional.



A continuació t'exposem les teves primeres responsabilitats per poder fer front a aquest nou projecte, responsabilitats que aniran creixent amb tu:


  • Tramitació de residències fiscals: Guiaràs als clients en l’obtenció de residències legals a Andorra, assegurant-se que compleixen tots els requisits.

  • Constitució de societats a Andorra: Assessoraràs en la creació i constitució de noves empreses, assegurant el compliment de totes les normatives locals.

  • Altes i certificacions d’acord: Gestionaràs els processos de nous acords d’acord amb la legislació.

  • Tramitació d’expedients d’immigració: Tindràs la responsabilitat de gestionar tots els aspectes relacionats amb els processos legals, la teva funció inclou la recopilació de documentació necessària, la preparació i presentació de sol·licituds, així com el seguiment constant de l’estat dels expedients fins a la seva resolució definitiva.



Requisitos mínimos


Estàs a punt per afrontar el teu futur en el món legal?



Hauràs d'haver realitzat la formació en Dret amb el Màster d'Accés a l'Advocacia finalitzat. Valorem tenir experiència prèvia d'entre 1 i 2 anys en l’àmbit legal, preferiblement en dret mercantil i civil.


Es requereix a nivell de competències lingüístiques un nivell alt de català i el domini amb fluïdesa de l’anglès serà essencial per comunicar-te eficaçment amb els clients internacionals.


Per tal de fer front a aquest nou projecte hauràs de ser una persona meticulosa, organitzada alhora que resolutiva i responsable.


No deixis passar aquesta oportunitat de transformar el teu futur professional, junts construirem el teu camí cap a l'èxit professional.




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta