Anunciado 10 de septiembre
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Vols impulsar la teva carrera professional en auditoria i comptabilitat? Aquesta és la teva oportunitat!



RSM Andorra Consultors i Assessors té el projecte ideal per a tu. Son una empresa amb més de 20 anys d’experiència al sector en Andorra, i formen part d’una àmplia xarxa internacional que els hi proporciona solidesa, estructura i grans coneixements per afrontar nous reptes.


En aquest rol d’Auditor/a Junior, tindràs l’oportunitat de perfeccionar les teves habilitats comptables mentre t’introdueixes en el món de l’auditoria. Podràs optar a un pla de formació perquè puguis desenvolupar-te de manera autònoma i adquirir les competències necessàries per esdevenir un/a professional qualificat/da. A més, et responsabilitzaràs de gestionar alguns aspectes comptables i administratius del despatx, amb la vista posada a créixer i aprendre.


Quines funcions desenvoluparàs en aquesta posició?


  • Revisió de registres comptables: Assegura’t que els registres financers de les empreses auditades són precisos i compleixen les normatives vigents.

  • Verificació de transaccions financeres: Revisa factures, pagaments, ingressos i despeses per detectar possibles anomalies o irregularitats.

  • Avaluació del control intern: Analitzaràs els mecanismes de control intern de les empreses per garantir la seva fiabilitat i transparència.

  • Elaboració d’informes d’auditoria: Col·laboraràs en la redacció d’informes detallats sobre els resultats de les auditories, amb propostes de millora.

  • Col·laboració amb l’equip: Treballaràs de la mà d’altres auditors i consultors experimentats per assegurar la coherència en les auditories i mantenir uns estàndards alts de qualitat.

  • Manteniment de la documentació: Mantindràs registres precisos i complets sobre tots els procediments d’auditoria.

A RSM Andorra Consultors i Assessors, es creu fermament en la innovació i per això utilitzen eines tecnològiques avançades que els hi permeten optimitzar la comunicació amb els clients i minimitzar els desplaçaments. Això et permetrà treballar de forma àgil i eficient des del despatx, amb accés a la documentació i els projectes d’auditoria de manera remota.


Què ofereix aquesta oportunitat professional a RSM Andorra Consultors i Assessors?


  • Formació contínua i pla de carrera: Tindràs accés a formacions presencials i en línia, així com el suport continu del seu equip, que t’ajudarà a créixer professionalment.

  • Entorn col·laboratiu: Treballaràs amb una consolidada xarxa de consultoria i auditoria que comparteix coneixements i aposta per la qualitat i el creixement intern.

  • Valors i sostenibilitat: RSM Andorra Consultors i Assessors està compromesa amb la sostenibilitat, i ho integren tant internament com externament amb els seus clients.



Requisitos mínimos

Quina tipologia de perfil professional estem cercant per aquest projecte?



  • Formació acadèmica: Estudis de Grau Mitjà necessàris, i de Grau Superior en Administració i Finances, ADE o disciplines similars serien recomanables.

  • Coneixements comptables: Una bona base en comptabilitat és essencial per iniciar el teu camí amb confiança i seguretat.

  • Competències organitzatives i planificació: L’organització serà clau per gestionar les diverses responsabilitats.

  • Capacitat analítica i resolutiva: Necessitem persones proactives, amb ganes d’aportar i millorar constantment.

  • Idiomes: Domini del català i castellà, atès que el client és local.

  • Competències tecnològiques: Familiaritat amb l’ofimàtica i altres eines tecnològiques pròpies del sector (ERPs, per exemple).

Si t’apassiona el món de la comptabilitat i l’auditoria, i vols formar part d’un projecte sòlid i en creixement, aquesta és la teva oportunitat.


No ho pensis més! Inscriu-te ara i aposta per la teva carrera amb RSM Andorra Consultors i Assessors.




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta