Anunciado Hace 2h 
 (Publicada de nuevo)
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Mando intermedio
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo
A MagmaCultura estem compromesos amb la cultura. Som un referent en el desenvolupament i gestió de projectes culturals, educatius i turístics. La nostra passió es promoure el valor de la cultura i fer-la accessible a les persones. El nostre motor principal és la professionalitat, el talent i el compromís del nostre equip expert en gestió cultural.

Un dels principals valors de MagmaCultura consisteix en la creació d'un lloc de treball en el qual totes les persones se sentin respectades, representades i incloses en un entorn segur en el qual puguin desenvolupar i impulsar la seva carrera professional amb èxit.



Per això mateix, com a institució compromesa amb la cultura i la diversitat, vetllem per la promoció d'un ambient de treball en el qual destaqui la igualtat de gènere i el respecte per motius de raça, ètnia, orientació sexual o diversitat funcional.

Seleccionem un/a Coordinador/ora de Producte per a sumar-se a un equip de treball especialitzat en el disseny, producció i distribució d'objectes de regal i marxandatge per a botigues de museus i atraccions turístiques.

Com a Coordinador/ora de Producte, seràs l'enllaç clau per a coordinar la relació entre el departament de disseny i el de producció, garantint que les col·leccions i productes que es dissenyen connectin amb els clients i amb els centres on es troben les botigues en què es comercialitzen els productes.

Imagina't com serà el teu dia a dia:

- Coordinar el procés de desenvolupament i producció del producte, des de la conceptualització fins al llançament, prioritzant el product backlog.

- Col·laborar amb el departament comercial per a impulsar noves col·leccions.

- Participar en la selecció de proveïdors i productes clau.

- Organitzar, coordinar i definir les prioritats dins de l'equip de disseny, fomentant un ambient col·laboratiu i creatiu.

- Mantenir i gestionar les relacions estratègiques amb els proveïdors per a assegurar la qualitat dels materials i garantir que compleixin amb els terminis establerts.

- Identificar oportunitats i tendències de disseny dins de l'àmbit cultural, adaptant els productes a les necessitats de els/les usuaris/ies i/o del sector, així com proposar accions de millores.

- Crear planogrames per a les botigues en les quals comercialitzen els productes.

Què t'oferim:

- Sumar-te a un projecte creatiu i dinàmic que busca nous reptes. Estaràs en un ambient de treball desafiador i inspirador on estaràs acompanyat/per grans professionals en el teu dia a dia.

- Oportunitat per a participar de projectes que connecten l'art i la cultura amb el disseny.

- Formació i aprenentatge continu: creixeràs en un entorn que et convidarà a prendre decisions diàriament i on equivocar-se també forma part del procés.

- Contracte indefinit a jornada completa, amb horari de 09.00 h a 18.00 h de dilluns a dijous i els divendres jornada intensiva. Els mesos de juliol i agost podràs gaudir de les tardes lliures.

- Lloc de treball: Barcelona.

Requisitos mínimos
- Ser una persona amb iniciativa, disposar de lideratge, analítica, resolutiva, amb destacada orientació al servei i excel·lents habilitats comunicatives.

- Passió per l'art, la cultura i el patrimoni cultural.

- Empatia per les persones i sensibilitat per a empoderar, guiar i inspirar a l'equip de treball.

- Capacitat per a gestionar relacions comercials amb sòlides habilitats de comunicació i negociació.

- Formació: Grau en ADE, Grau en Màrqueting, Grau en disseny, grau en Disseny de Producte. Es valora disposar de formacions complementàries entre el sector emprès i el sector, disseny.

- Coneixements avançats d'eines de disseny, com: InDesign, Adobe Photoshop i?Illustrator. Maneig de ERP i Excel.

- Idiomes: català i castellà natiu o bilingüe, i a

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta