Anunciado 11 de junio
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Com que creiem fermament en la importància de donar suport als nous talents en el seu desenvolupament professional, a continuació, et proposem com crèixer i progressar professionalment en el camp notarial.


Tindràs l’oportunitat de col·laborar amb un equip de professionals amb experiència, disposats/es a guiar-te i mentoritzar-te. Aquesta posició et facilitarà treballar en un entorn altament regulat i especialitzat, on podràs adquirir coneixements profunds en dret notarial, testamentari i immobiliari. Aquesta experiència et proporcionarà una sòlida base jurídica i una comprensió detallada dels procediments legals i administratius. A més, et permetrà desenvolupar habilitats pràctiques en la redacció i revisió de documents legals, així com en la gestió de transaccions complexes.


Es valorarà el compromís amb l’actualització constant sobre les novetats legals i t’oferim la possibilitat de participar en diversos projectes que et permetran adquirir una experiència amplia i variada en diferents àrees del dret.


Descobreix com una carrera al sector notarial pot ser la clau per desbloquejar el teu potencial complet com a professional del dret.




Requisitos mínimos

Què necessites per ser el candidat/a ideal? A continuació t'exposem aquells requisits que són indispensables per poder fer front aquest projecte.



  • Formació: És imprescindible haver completat la llicenciatura o grau en dret. Es valorarà l'obtenció del màster d’accés a l’Advocacia.

  • Experiència: Es requereix 2 anys d’experiència pràctica en l’àmbit legal.

  • Habilitats: Cerquem un perfil amb capacitat per gestionar múltiples tasques, amb iniciativa per comunicar-se eficaçment amb clients i altres professionals.

  • Competències Lingüístiques: El domini del català és imprescindible i es tindran en compte tenir nocions d’altres idiomes.


Si busques un entorn de treball dinàmic i una oportunitat on puguis créixer professionalment, envia’ns la teva candidatura i uneix-te a un equip compromès amb l'excel·lència i a la creació d'una experiència legal excepcional.




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta