Anunciado Hace 3h
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Vols iniciar la teva carrera professional en una organització compromesa amb la inclusió i el benestar social? Aquesta és la teva oportunitat!



A la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, estan buscant un/a Tècnic en Comptabilitat de Gestió i Costos per unir-se al seu equip de Finances i contribuir a la gestió financera d'una entitat dedicada a l'atenció integral de persones amb diversitat funcional. Si tens coneixements en comptabilitat analítica i vols desenvolupar-te en un entorn dinàmic i col·laboratiu, aquesta és la posició ideal per a tu.



Quines seran les teves funcions?


Com a Tècnic de l'àrea, les teves responsabilitats inclouran:


  • Portar el registre de transaccions financeres, incloent-hi el registre de factures de clients i proveïdors, la introducció de dades comptables en el sistema i el manteniment dels llibres de despeses i ingressos.

  • Dur a terme la conciliació de comptes bancaris, assegurant que els saldos siguin correctes i detectant possibles discrepàncies.

  • Gestionar els pagaments i cobraments, fent seguiment de cobraments pendents i garantint el pagament oportú als proveïdors.

  • Donar suport en la preparació de la documentació per a auditories, recopilant dades i informació necessària per a l'equip de finances.

  • Gestionar les compres, des de la recepció de les demandes fins a la seva execució efectiva.

  • Assegurar el compliment fiscal, preparant declaracions fiscals sota la supervisió del comptable sènior i garantint que l'entitat compleixi amb les seves obligacions legals.

  • Realitzar altres tasques administratives, com el manteniment de l'arxiu comptable i la coordinació amb altres departaments per assegurar una gestió comptable precisa i eficient.

A la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, et proporcionen un entorn de treball acollidor i motivador, on podràs créixer professionalment i desenvolupar les teves habilitats en comptabilitat. T’oferiran la possibilitat de treballar amb un equip compromès amb la inclusió i la millora de la qualitat de vida de les persones. Gaudiràs de formació contínua, suport per a la teva evolució professional i un horari de treball que et permeti mantenir un bon equilibri entre la vida laboral i personal.





Requisitos mínimos

Què necessitaràs per fer front a aquest nou repte professional?


  • Formació acadèmica en Comptabilitat, Finances, Administració i Direcció d'Empreses (ADE) o una disciplina relacionada. Es valorarà formació complementària en finances i/o comptabilitat.

  • Coneixements en comptabilitat analítica i capacitat per aplicar-los en l'anàlisi de costos i la gestió financera.

  • Experiència prèvia mínima de 2 anys desenvolupant tasques comptables similars.

  • Competències en eines ofimàtiques i informàtiques: Domini avançat del paquet Office, especialment Excel, i coneixements del programa SAGE.

  • Capacitat d'organització, atenció al detall i habilitat per treballar de manera proactiva.

  • Idiomes: Domini del català i del castellà, altres idiomes també es valoraran.


Formar part de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell significa treballar en una entitat que fa una diferència real en la vida de les persones. Seràs part d’un projecte amb un alt impacte social, on els teus coneixements i habilitats comptables contribuiran al bon funcionament de les nostres operacions diàries.



Si vols continuar desenvolupament la teva carrera en l’àmbit comptable en un entorn compromès amb les persones, inscriu-te ara i fes un pas endavant!




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta

Empleos similares

Tècnic en Comptabilitat de Gestió i Costos
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
Hace 3h
Más empleos en Lidera
Tècnic en Comptabilitat de Gestió i Costos
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
Hace 3h
Analista de PBC Sènior
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
Hace 2d
Responsable de PBC i Compliment Normatiu
Lidera
Andorra la Vella, Andorra
Hace 6d