Anunciado 14 de noviembre
Tipo de jornada
Parcial - Indiferente
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
3
Número de inscritos
9
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Tens al voltant o més de 50 anys i cerques una oportunitat laboral? Vols una feina que et permeti conciliar la teva vida familiar? Busques estabilitat però alhora flexibilitat en els horaris?

Tenim una gran notícia per a tu!

Estem buscant personal d'equip compromès per cobrir les àrees de cuina (preparació de productes: hamburgueses, patates, nuggets, etc), atenció de taulell i saló del restaurant, reposició de mercaderia, neteja, etc.


Què us oferim?

Contracte indefinit i estable: Valorem el compromís i l'estabilitat laboral. T'oferim un lloc sòlid on pots comptar amb nosaltres per créixer dins de l'empresa.

Possibilitat de creixement: Als nostres restaurants, creiem en el potencial de cada persona. Sempre busquem la promoció 100% interna, brindar-te oportunitats i reptes de desenvolupament professional oferint-te un pla de carrera totalment individualitzat.

Flexibilitat: Entenem que la vida té moltes responsabilitats personals. Per això, oferim horaris flexibles perquè puguis compaginar la teva feina amb altres àrees de la teva vida.

Ambient laboral: Part del temps del nostre dia ho passem dins la feina així que, sempre fomentem el bon ambient laboral.


Què busquem en tu?

Compromís: Busquem persones compromeses, amb actitud positiva, ganes d'aprendre i créixer amb nosaltres.

Treballar en equip: Als nostres restaurants, el treball en equip és essencial. Valorem els qui col·laboren i creen un ambient positiu.

Interès en l'atenció al client: Els nostres clients són clau en la nostra organització, el teu somriure i interès és fonamental per connectar-hi i comprendre què necessiten.




Requisitos mínimos

Requisits


Valorable però no indispensable tenir experiència al sector.
Imprescindible tenir disponibilitat per poder treballar els caps de setmana i festius.
Enviar CV amb una imatge actualitzada.


Si busques estabilitat, creixement i la possibilitat de compaginar la teva vida personal amb la teva feina, aquesta oferta de feina és per a tu!


Si consideres que encaixes al perfil no esperis més, t'animem a formar part del nostre equip!




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta