Anunciado Hace 3h
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
6
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Funcions principals


Cerquem gerocultors/res per la residència de Gent Gran de Begues.



La persona seleccionada s'ocupara de realitzar l'acompanyament a les persones usuàries del centre, atenció a les necessitats assistencials, tals com higienes, allitament, etc. Participant en les diferents activitats i tallers que s'hi desenvolupen, tot vetllant pel correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats.



Es tracta d'una convocatòria pública pel procés selectiu per una plaça d'interinitat pel que s'estudiarà la documentació aportada de cada candidatura pel lloc de treball segons els següents criteris:



Formació. Per cada curs de formació que tingui relació directa amb les places a proveir i sempre que tingui una durada mínima de 3 hores, en funció de la durada i de l’entitat organitzadora (fins a un màxim de 2 punts).


  • Per cada curs de menys 40 hores lectives externa a SUMAR: 0,30 punts.

  • Per cada curs de més de 40 hores lectives externa a SUMAR: 0,50 punt.

  • Per cada curs formatiu de SUMAR de menys de 20 hores lectives 0,50 punts.

  • Per cada curs formatiu de SUMAR de més de 20 hores lectives 0,75 punts.


Experiència. Serveis prestats ocupant lloc de treball similar a la plaça convocada (fins a un màxim de 2 punts).


Es valorarà amb 0,25 punts per any treballat al mateix Centre, i es puntuarà la part proporcional del temps inferior a un any, fins a un màxim de 2 punts.


Es valorarà amb 0,15 els serveis prestats a altres administracions públiques i/o a l’empresa privada ocupant lloc de treball similar a la plaça convocada, fins a un màxim de 1,5 punts.



Competències del/de la professional. Es valorarà les competències, actituds i formes de treballar que tenen els professionals que es presenten a la candidatura. Es valoraran mitjançant una entrevista per competències, comportaments observables i proves psicotècniques si s'escau. (Fins a un màxim de 4,5 punts)



Què oferim?



  • 1 plaça de torn de tarda de 40 hores setmanals. (14:15-21:45h)

  • 2 places de torn de tarda de 30 hores setmanals. (14:30-21:30h)

  • 2 places de torn de nit de 40 hores setmanals. (21:00-7:30h)

  • 1 plaça per el SAIAR de 20 hores setmanals.(07:00-14:00h)

Contracte:


Indefinit



*Si el personal actualment fixe, es presenta i aconsegueix una nova plaça, la seva plaça, sortirà automàticament en promoció, i quedarà coberta pel següent candidat amb major puntuació obtinguda en aquestes promocions.





Requisitos mínimos

Requisits:


Formació:


Certificat de Professionalitat, Tècnic Cures Auxiliars d'Infermeria, o Tècnic d'Atenció a Persones amb Dependència. Tanmateix, aportar les formacions o cursos que tinguin relació directa amb la plaça convocada. Caldrà fer arribar els certificats de formació a la direcció del centre o al correu: klopez@sumaracciosocial.cat


Experiència:


Aportar experiència en lloc de treball similar. Cal aportar la vida laboral a la direcció del centre o al correu: klopez@sumaracciosocial.cat


Perfil competèncial:


Es cerquen professionals amb estil de comunicació proper, empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones.


Altres:


El límit per presentar la documentació requerida, es el 21/10/2024.





Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta