Tècnic/a de Comunicació de la Xarxa d’Innovació de Noves Tecnologies en Salut Mental (TECSAM), liderada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Anunciado 26 de agosto
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

A mitjans de 2020 va néixer la Xarxa d’Innovació de Noves Tecnologies en Salut Mental (Xarxa TECSAM), una xarxa d’R+D que aglutina 57 grups de recerca catalans de 25 institucions de referència incloent hospitals, centres de recerca, universitats i fundacions. El seu objectiu és integrar tota la recerca en salut mental que es fa al territori en aquest àmbit, optimitzant els recursos destinats a la valorització i transferència de coneixement.


Així, la missió de la Xarxa és accelerar la valorització i la transferència de resultats de recerca en salut mental i noves tecnologies per tal de millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i fer més accessibles la prevenció i els tractaments.


La Xarxa compta amb finançament de la Generalitat de Catalunya i representa el sector de la Innovació en Salut Mental a Catalunya, i esperem també ben aviat en entorn Europeu i internacional.


Dins de la Xarxa, destaca la participació d'associacions de persones amb problemes de salut mental i les seves famílies, també representats en els òrgans de governança de la Xarxa, així com la voluntat de treballar vers l’equitat de gènere.


La Xarxa TECSAM està liderada pel Parc Sanitari i la Fundació per a la Recerca de Sant Joan de Déu. L’equip actual compta amb un coordinador, una unitat d’innovació (3 persones) i una unitat de comunicació (2 persones, una de les quals seria la vacant).



https://www.tecsam.org


Durant l’any 2024, la Xarxa TECSAM vol seguir implementant el seu pla de comunicació amb l’objectiu de posicionar-se com a entitat de referència en la innovació en salut mental i tecnologia a Catalunya i fer un pas endavant per tal de contribuir a fer arribar el coneixement i les solucions desenvolupades pels seus membres més a prop de la societat i les persones afectades, tot generant impacte.


Això es concretarà en majors esforços de cara a la divulgació vers el públic general, fent èmfasi en el contacte amb mitjans de comunicació, l’estratègia de relacionament i continguts a xarxes socials i, també, la creació d’esdeveniments propis dedicats.


Funcions Principals


L’equip de comunicació de la Xarxa d’Innovació de noves Tecnologies en Salut Mental (TECSAM) precisa incorporar un/a expert/a en comunicació per encarregar-se de l'estratègia, la planificació i la creació de continguts vinculats a la Xarxa TECSAM (tant copywriting com imatges). És imprescindible coneixement i experiència en els àmbits de community management i el disseny gràfic.
La persona que s’incorpori a l’equip donarà suport i podrà liderar els diferents eixos del pla de comunicació de la Xarxa:
- Responsable directe de l'estratègia, creativitat i generació de continguts propis: blog, LinkedIn i Instagram, web
- Suport en la comunicació externa de la Xarxa TECSAM: estratègia i pla de relacionament amb mitjans i xarxes socials, esdeveniments...
- Suport en la creativitat, organització i gestió dels esdeveniments de la Xarxa TECSAM





Requisitos mínimos

Formació:


- Titulació de llicenciatura o equivalent en periodisme o similar.


- És imprescindible coneixement i experiència en els àmbits de community management i el disseny gràfic.


- També es valorarà formació en perspectiva de gènere, model de recuperació i/o salut mental.


Experiència


- Experiència prèvia en departament de comunicació o agència de comunicació (gestió i creació de continguts, community management, comunicació externa) (mínim 3 anys).


- Es valorarà també positivament experiència i interès en àmbits lligats a la innovació, la transferència, la recerca, la salut mental i la tecnologia.


Competències:


- Capacitat de redacció i síntesi.


- Habilitat en el disseny


- Nivell alt escrit i parlat de català, castellà i anglès.


- Capacitat i motivació per treballar de forma autònoma (organització i planificació), mantenint la coordinació amb l’equip.


- Iniciativa i pro-activitat.


- Treball per objectius.


- Flexibilitat i adaptació.


- Interès en àmbits lligats a la innovació, la transferència, la recerca, la salut mental i la tecnologia.


Qué oferim


- Jornada completa (37.5 h/setmanals), 2 dies de teletreball a la setmana.


- Contribuir de manera activa en un projecte de nova creació, la Xarxa TECSAM, que està en procés de consolidació i que pretén esdevenir un referent en la innovació en salut mental a Catalunya.
- Equip de treball dinàmic i proactiu on els/les membres són autònoms, responsables i cooperatius.
- Treball enfocat a objectius amb espai per a la iniciativa, les propostes i les contribucions de tots els/les membres.
- Ètica, professionalitat i prioritat per a les persones.


- Salari: 28.000 bruts anuals.





Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta