CAP CUINA / JEFE COCINA / Restaurant

Hostaljobs
Forallac, Girona
Anunciado 13 de agosto
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
1.800€ - 2.100€ bruto/mes
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
4
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Restarurant a Peratallada cerca Cap de cuina per a treballar amb cuina meditarrània, amb productes de proximitat i brasa.


Si cerques un projecte estable, amb bon ambient de treball i tens de 2 a 5 anys d'experiència, no deixis perdre aquesta oportunitat!


T'oferim una feina on podràs:


  • Desenvolupar les teves competències com a cap de cuina.

  • Elaborar menús considerant la qualitat i la quantitat dels aliments que se serveixen en cada plat.

  • Realitzar els escandalls tot determinant les qualitats de matèries primeres.

  • Planificar les tasques del personal de cuina i supervisar la seva feina.

  • Realitzar els encàrrecs d'avituallament per a la cuina i controlar la qualitat, quantitat i el correcte emmagatzematge.

  • Instruir el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris per preparar i conservar els aliments.

  • Supervisar l'acabat delsn plats i la seva presentació.

  • Organitzar la logística d'entrada i sortida de plats a la sala.

  • Ensenyar les normes de seguretat i higiene laboral i vetllar pel seu compliment.

  • Treballaràs amb menú el migdia i carta les nits i els caps de setmana.

  • Dirigir, coordinar i supervisar l'equip de treball de 4 persones.

CONDICIONS:


  • Incorporació: Immediata.

  • Horaris: de 10:30 h - 16:00 h i a l'estiu també de 19:30 h a 23:00 h.

  • Festius: Entre 1 i 2 dies depenent de l'època de l'any.

  • Salari: 1700€-1900€ nets/mes.

  • Contracte directe amb l'establiment



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: ESO/EGB.

  • Formació molt valorable: CFGM cuina.

  • Experiència mínima: Entre 2 i 5 anys d'experiència com a cap de cuina.

  • Disposar de carnet de cotxe i vehicle si es viu fora de Peratallada.

  • Domini en cuinar pasta, amanides, carns planxa i brasa, arrossos i peixos.

PERFIL PROFESSIONAL


  • Es busca una persona responsable, compromesa, flexible, ràpida, organitzada i amb capacitat de treballar en equip i sota pressió.

IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia. En cas contrari, el candidat serà descartat.




Compartir esta oferta
Más empleos en Hostaljobs
2n/a CUINA - Restaurant japonès
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 17h
BAR SUPERVISOR - California (USA) - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 3d
2º/ª COCINA / SOUS CHEF - (California - USA) - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 3d