Cerquem nou Gerent per liderar Fast Food Americà líder mundial per el seu establiment de Platja d'Aro.
Com a Gerent d'establiment, dirigirà amb èxit la gestió de tots els aspectes del restaurant per obtenir el màxim benefici des del punt de vista econòmic i personal, seguint sempre els estàndards establerts per la marca.
S'assegurarà del bon funcionament dels torns des de l'obertura fins al tancament, garantint i vetllant per la seguretat i salut de tot l'equip. Desenvoluparà un equip d'acord amb la cultura de marca de l'empresa, fomentant la cultura de reconeixement i diversió.
Si t'apassiona la restauració, tens dots de lideratge, t'agrada el tracte amb el públic i tens experiència gestionant establiments, ets la persona que estem buscant!
Responsabilitats del lloc:
- Gestió de personal, producte i venda a clients
- Assegurar el compliment dels procediments de la marca
- Aconseguir satisfer el client en tota l'experiència de marca
- Assignar els empleats del torn a una posició i supervisar que compleixen amb les expectatives d'aquesta posició, donant coaching o reconeixent en funció dels resultats a un equip de 15 persones
Funcions del lloc:
- Liderar i gestionar tot el seu equip, involucrant-los amb objectius clars i assolibles.
- Desenvolupar les persones per assolir el seu màxim potencial.
- Liderar el reclutament, selecció, contractació, capacitació i retenció de talent per al restaurant.
- Seguiment dels resultats i canvis al restaurant (reunions amb empleats i gerencials)
- Assegurar el compliment de l'APPCC, llistes d'observació, Garantir l'assoliment de resultats en línia amb els objectius marcats per la companyia en ROCC i GES
- Assegurar el compliment de les campanyes de Màrqueting
- Previsió de vendes, anàlisi econòmica del resultat dels restaurants.
- Seguiment i control de les tasques delegades al seu equip.
- Gestió integral de clients: Atenció, servei, reclamacions…
- Gestió de COMANDES a proveïdors i reclamacions de producte. No dels proveïdors en si.
- Assegurar els procediments establerts per la companyia
Les CONDICIONS de la posició són:
- SBA: 26.000-27.000 € bruts anuals + incentius: 1.400€ (trimestral) 5.600€ anual
- Festius: 2 seguits. (1 cap de setmana/mes)
- Horaris: torns seguits: 9:00 a 17:00, 17:00 a 01:00, 14:00 a 22:00
- Formació: 6 setmanes a Tarragona (Amb allotjament i menjars)
- Incorporació setembre
- Formació mínima: ESO/EGB
- Valorable: CFGM restauració/turisme/hostaleria.
- Experiència mínima: 3 anys com a Restaurant Manager.
- Domini de software restauració, TPV i PDA.
- Idiomes: IMPRESCINDIBLE castellà, català nadius o alts. Francés i anglés molt valorables..
- Residir a Platja d'Aro o rodalies
- Disposar de carnet de cotxe i vehicle si vius fora de Platja d'Aro.
PERFIL PROFESSIONAL- SOFT SKILLS:
- Responsabilitat
- Lideratge
- Orientació a resultats
- Orientació al client
- Resolució
- Organització
- Proactivitat
IMPORTANT
Per poder valorar la teva candidatura adequadament necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat.