Anunciado 27 de agosto 
 (Publicada de nuevo)
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Educación Secundaria Obligatoria
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Andreu Gastronomia des de 1930 és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda i degustació de productes de xarcuteria on el pernil ibèric de gla Andreu és el protagonista.

Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.


Precisem incorporar al nostre equip a un/a ajudant/a de cuina pel nostre restaurant ubicat a La Roca Village a jornada completa en horaris intensius rotatius (una setmana de matins de 9 a 16h i tres setmanes de tarda de 13:30 a 21:30h amb els descansos corresponents i un cap de setmana lliure al mes).


A més, a l'Andreu trobaràs:

* Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació.
* Horaris intensius: procurem que els horaris siguin intensius per poder gaudir del matí o tarda lliure cada dia laboral.
* Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui).
* Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb bonus a la nòmina.
* Plans de carrera per als nostres treballadors que vulguin créixer professionalment amb Andreu.

Les funcions a realitzar son les següents:

* Realització d'entrepans i cates, així com plats calents fent servir la fregidora, la planxa i el forn.
* Assegurar el bon manteniment i neteja de la zona de treball.
* Posar i treure el rentavaixelles.
* Neteja dels estris de cuina, gots i vaixella a mà.
* Realització de preparacions senzilles dels plats seguint els procediments establerts.
* Preparar els aliments i eines pel servei (netejar, tallar, omplir oli fregidores, preparar el pa, fer sobres de coberts...)
* Organitzar i recollir la zona de treball.
* Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l'empresa.

Requisitos mínimos
Per formar part del nostre equip és important:

* Experiència en cuina o cafeteria degustació de 6 mesos o més.
* Acostumat a treballar en equip i sota pressió.
* Parlar i entendre castellà i català.
* Bona presència.
* Viure a prop del centre de treball.

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta