Se requiere un/a JEFE/A DE COCINA PARA CENTRO EN LA ROCA DEL VALLÈS. 40 horas semanales Horario: de lunes a viernes. Volumen de 450 comidas. -Funciones principales del puesto: * Elaboración de menús considerando la calidad y la cantidad de los alimentos que se sirven en cada plato para 450pax. * Considerar el valor gastronómico y el coste del menú para que se adapten a la categoría del establecimiento. * Realiza los escandallos determinando las cantidades de materias primas, su precio y el coste final de cada ración. * Planifica las tareas del personal de cocina y supervisa su trabajo. * Realiza los encargos de aprovisionamiento para la cocina y controla su calidad, cantidad y correcto almacenamiento. * Instruye al personal de cocina en cuanto a las técnicas y los procedimientos necesarios para preparar y conservar los alimentos. * Preparar y cocinar algunos platos. * Supervisa el acabado de los platos y su presentación. * Organiza la logística de entrada y salida de platos. * Enseña las normas de seguridad e higiene laboral y vela por su cumplimiento. Incorporación: finales de Enero 2025/ Principios de Febrero 2025
Jornada completa
Contrato indefinido
Salario sin especificar
cocinero
Ajudant/a de cuina-ayudante/a de cocina(Discapacidad)
"Andreu Gastronomia des de 1930" és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda i degustació de productes de xarcuteria on el pernil ibèric de gla Andreu és el protagonista. Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà. Precisem incorporar al nostre equip a un/a ajudant/a de cuina pel nostre restaurant ubicat a La Roca Village a jornada parcial (12h/setmanals) per dissabtes i diumenges en horari de 12 a 18h. Imprescindible certificat de discapacitat +33%. A més, a l'Andreu trobaràs: * Descompte del 20% en tots els nostres productes de xarcuteria i degustació. * Horaris intensius. * Esmorzar o berenar amb productes de qualitat Andreu gratuït en el temps de descans diari (quan correspongui). * Incentius si la botiga arriba als objectius establerts, ho compensem amb bonus a la nòmina. * Plans de carrera per als nostres treballadors que vulguin créixer professionalment amb Andreu. Les funcions a realitzar son les següents: * Neteja dels estris de cuina, gots i vaixella a mà. * Posar i treure el rentavaixelles. * Assegurar el bon manteniment i neteja de la zona de treball. * Realització de preparacions senzilles dels plats seguint els procediments establerts. * Preparar els aliments i eines pel servei (netejar, tallar, omplir oli fregidores, preparar el pa, fer sobres de coberts...) * Altres tasques inherents a la posició, així com aquelles delegades pel cap de botiga o direcció de l'empresa.
Jornada sin especificar
Contrato indefinido
Salario sin especificar
cocinero
Anterior
1 de 1
Siguiente
Crear alerta
Recibe en tu email nuevas ofertas de trabajo para esta búsqueda.
¿Quieres crear una alerta?
Recibe en tu email nuevas ofertas de trabajo para esta búsqueda.