Director/a Tècnic/a per a la Residència i Centre Diürn d'Esparreguera

SUMAR
Esparreguera, Barcelona
Anunciado Hace 4h
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

La persona seleccionada serà la responsable de liderar, organitzar, supervisar i oferir atenció integral amb la màxima qualitat i efectivitat la Residència de gent gran i Centre Diürn d'Esparreguera, que es tracta d’un equipament de nova creació.


Tindrà l’objectiu principal d’assolir la plena satisfacció dels seus clients, usuaris, famílies i treballadors/es, amb la mirada centrada en el Model ACP, procurant la implicació dels seus equips, i amb la màxima innovació i rendibilitat social d’acord amb la planificació estratègica i valors de SUMAR.


Concretament, algunes de les funcions que desenvoluparà seran:


  • Usuaris i famílies: Coordinar, organitzar i gestionar el conjunt d’àrees i recursos necessaris per oferir un servei que faciliti un entorn compensatori a la llar adequat a les necessitats d’assistència, afavorint la recuperació i el manteniment del màxim grau d’autonomia personal i social; Atenció a les persones i a les seves famílies; Oferir un espai d’acollida i de desenvolupament d’activitats a les persones grans; Donar resposta a les necessitats del client oferint-li solucions amb un alt valor afegit, etc.

  • Gestió de l’operativa: Fer un seguiment periòdic dels indicadors operatius i econòmics de l’equipament i posar en marxa accions que permetin assolir els objectius; Dissenyar, difondre i implantar les polítiques i sistemes innovadors per a respondre a les necessitats dels usuaris, i garantir la qualitat dels serveis; Col·laborar i fer propostes de millora continua de la Residència, etc.

  • Gestió de serveis: Implantar nous sistemes de treball que impedeixin la repetició de problemàtiques i/o incidències; Dirigir l’activitat dels serveis en quant a l’operativa (indicadors, planificació,...) i servei al client, etc.

  • Gestió de persones i direcció d’equips: Liderar, acompanyar, orientar i fer seguiment de l’equip de persones per tal que desenvolupin les seves funcions amb un alt nivell d’implicació i satisfacció personal, així com motivar-lo i mantenir-ne una comunicació fluida; Gestió de l’equip tècnic i coordinació amb l’àrea Gestió de Persones per aspectes relacionats en aquest àmbit d’actuació (conflictes, canvis, clima laboral), etc.

  • Gestió de la qualitat i les incidències: Orientar el servei cap a l’excel·lència operativa i tècnica, i vetllar perquè comporti una major satisfacció dels usuaris; Recollida i tramitació de queixes, reclamacions i conflictes i vetllar per la màxima qualitat d’atenció a les persones, etc.


S'ofereix:


Horari: jornada de treball de 40 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a divendres, amb la flexibilitat que requereix el lloc de treball, en el sentit de disponibilitat pel que fa a urgències i incidències del centre.


Es precisa presència de matins i tardes a la Residència.


Presència a Serveis Centrals per assistència a formacions, reunions de direccions i altres necessitats requerides.


Contracte: Indefinit.


Salari: A convenir. Fix segons experiència i vàlua aportada.




Requisitos mínimos

Formació: Es requereix disposar d'una de les següents titulacions:


- Llicenciatura/Grau en Psicologia.


- Diplomatura/Grau en Treball Social.


- Diplomatura/Grau en Educació Social.


- Diplomatura/Grau en Teràpia Ocupacional.


- Diplomatura/Grau Infermeria.


Es valorarà aportar formació específica en la gestió i direcció de centres assistencials.


Es valorarà formació específica del Model ACP.


Experiència: Almenys tres anys d’experiència com a Director/a Tècnic/a en un lloc de treball similar.


Es valorarà experiència en Direcció de Residències que treballen amb el Model ACP.


Idiomes: Domini del català i el castellà.


Perfil competencial: Pensem en un/a professional amb àmplia experiència com a Director/a de residències de gent gran que tingui domini de les tasques encomanades i coneixements i vocació cap a l’Atenció Centrada en la Persona.


Professional compromès/a i orientat/da en la millora de la qualitat de vida de les persones, amb facilitat per l’establiment de relacions interpersonals, que disposi de bones habilitats socials i d'empatia vers els altres.


Orientat/da al treball en equip, amb facilitat de motivació de l’equip humà i amb alta capacitat de negociació, direcció i lideratge de persones.


Es pensa en un/a professional flexible i proactiu/va, amb capacitat de planificar i organitzar. A l’hora per les funcions encomanades és indispensable estar habituat/da a la presa de decisions i facilitat de resolució d’incidències i problemes.



T'interessa participar en la selecció per aquesta posició?


Per a inscriure't i adjuntar el teu Currículum vitae clica el botó de la part dreta de la pantalla Inscriu-te manualment




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta

Empleos similares

Director/a Tècnic/a per a la Residència i Centre Diürn d'Esparreguera
SUMAR
Esparreguera, Barcelona
Hace 4h
Más empleos en SUMAR
Director/a Tècnic/a per a la Residència i Centre Diürn d'Esparreguera
SUMAR
Esparreguera, Barcelona
Hace 4h
Jurista SIE Blanes-Girona
SUMAR
Blanes, Girona
Hace 4h
Treballador/a Social SIE Blanes
SUMAR
Blanes, Girona
Hace 5h