Anunciado Hace 1d
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Empresa industrial amb seu a Osona, de consolidada trajectòria i amb excel·lent reputació, requereix incorporar un/a Enginyer/a de Processos i Millora Contínua, la principal funció del/la qual serà treballar per l'optimització dels processos de fabricació, projectes de nova maquinària i de industrialització de producte.

En dependència directa del/la Director/a de l'Àrea d'Enginyeria, les principals tasques i funcions del lloc de treball són:
- Gestió de projectes de maquinària productiva, garantint que els projectes es compleixin en temps i cost.
- Disseny i millora de processos d'industrialització per incrementar l'eficiència, reduir costos i millorar la qualitat del producte (especial focus en envasos i maquinària).
- Col·laborar amb altres departaments (especialment Manteniment i Producció) per garantir una integració eficient dels productes i processos.
- Treballar per la millora contínua per aconseguir els nivells òptims de qualitat, costos i termini de lliurament en el procés de fabricació a través de la metodologia Lean Manufacturing.
- Proposar millores i solucions als diferents reptes que puguin sorgir en el desenvolupament dels projectes/processos.
- Mantenir-se al corrent de les novetats tecnològiques i avanços del sector que puguin ser interessants per a l'organització.

S'ofereix:
- Incorporació immediata i estabilitat professional en empresa fabricant, líder en el seu sector.
- Jornada completa amb horari de 8h a 13:30h i de 14:30h a 17:45h, de dilluns a dijous i els divendres intensiu de 8h a 15h. A l'estiu (del 24 de juny al 15 de setembre) horari intensiu de 8h a 15h. S'ofereix certa flexibilitat horaria d'entrada i sortida.
- Condicions salarials competitives, negociables en funció de l'experiència, coneixements i valors aportats.
- Formar part d'un Departament de nova creacaió, en ple creixement i amb possibilitat de realitzar trajectòria professional en una empresa líder a Osona.
- Excel·lent ambient de treball en empresa amb escassa rotació laboral.
- Formació inicial i contínua en producte i servei.

Es requereix:
- Coneixements de sistemes de Millora Contínua i Metodologia Lean.
- Coneixements de maquinària industrial.
- Bon nivell d'AutoCAD i Excel.
- Persona proactiva, dinàmica, amb cultura de treball en planta productiva, amb habilitats comunicatives i facilitat per a l'adaptació al canvi.
- Residència a Osona o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de la residència a la zona.

Requisitos mínimos


Experiència requerida:
- Experiència mínima de 2-3 anys desenvolupant tasques i funcions similars a les descrites, com a Enginyer de Planta, Enginyer Industrial, Enginyer de processos i millora contínua, Enginyer d'industrialització o similars, preferiblement en empresa industrial.
- Es valorarà positivament experiència en el sector Automoció, Packaging o Alimentari.

Formació requerida:
- Formació universitària en Enginyeria Industrial, Enginyeria en Organització Industrial, Enginyeria Mecànica, Enginyeria Mecatrònica o similars.

Idiomes requerits:
- Català i castellà: avançats.

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta