Anunciado 23 de octubre
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
33.000€ - 44.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Restaurant d'alta categoria reconegut amb dues * Michelin i dos sols Repsol, amb oferta gastronòmica de cuina de mercat amb producte de proximitat i temporada, situat a Barcelona cerca maître-sommelier per incorporar-se al seu equip de sala.



Si ets una persona detallista i apassionada pel tracte amb el client i busques un projecte estable a llarg termini on créixer professionalment, t'agrada l'alta gastronomia mediterràna i tens experiència en posicions similars treballant amb vins, aquesta és la teva oportunitat!





Les teves FUNCIONS seran:


  • Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament de la sala i l'equip.

  • Coordinar i gestionar les reserves, l’assignació de taules i la recepció dels clients.

  • Treballar amb menús degustació estacionals.

  • Coordinar, supervisar i liderar equip de sala d'entre 6-7pax.

  • Elaborar quadrants d'horaris, festius i vacances.

  • Assignar tasques i responsabilitats diàries.

  • Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.

  • Vetllar pel compliment dels estàndards i normativa de protocols.

  • Resoldre qualsevol incidència de manera ràpida i efectiva.

  • Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta de vins.

  • Donar suport en el servei amb la presa de comandes i l'assessorament al client sobre l'oferta gastronòmica i el maridatge de vins.

  • Responsabilitzar-se dels tancaments de caixa i cobraments.

  • Garantir la màxima qualitat del servei i la satisfacció del clients.


Les CONDICIONS de la posició son:


  • ?Incorporació immediata

  • Horari partit de dimarts a dissabte

  • Descans de 2,5 dies (diumenge i dilluns sencers i dimecres migdia)

  • Es treballen 40h setmanals

  • Salari 35.000-45.000€ brut/any

  • Contracte estable, directe amb l'establiment



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.

  • Formació en sumilleria / enologia

  • Experiència mínima: 3 anys com a maître / sommelier.

  • IMPRESCINDIBLE experiència prèvia en restaurant gastronòmic amb *michelin, repsol o world's 50 best.

  • Tenir coneixements de vins, maridatges i protocol.

  • Domini de TPV i PDA.

  • Idiomes: Castellà i català domini, anglès avançat.

  • Coneixements en tecnologia, internet i correu electrònic, softwares restauració.

  • Residència a Barcelona o rodalies.



Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta

Empleos similares

CREW MEMBER
KFC
Barcelona, Barcelona
Hace 7h
CREW MEMBER
KFC
Barcelona, Barcelona
Hace 7h
Cocinero/a - Hotel Vincci 4* Barcelona
Vincci Hoteles
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
Cocinero/a Residencia. Ref SCCNR
Serunion
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
41729MKP - AUXILIARS DE CUINA
Barcelona Activa
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
Jefe de partida en Baviera, Alemania - Alojamiento y Manutención incluida
TTA Personal GmbH
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
Más empleos en Hostaljobs
AJUDANT de CUINA AVANÇAT/DA - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 2d
CAP de CUINA - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
11 de diciembre
RESPONSABLE de TORN - Fast Food
Hostaljobs
Olot, Girona
4 de diciembre