Tipo de contrato
Indefinido
Salario
33.000€ - 44.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Restaurant d'alta categoria reconegut amb dues * Michelin i dos sols Repsol, amb oferta gastronòmica de cuina de mercat amb producte de proximitat i temporada, situat a Barcelona cerca maître-sommelier per incorporar-se al seu equip de sala.
Si ets una persona creativa, detallista i apassionada pel tracte amb el client i busques un projecte estable on créixer professionalment, t'agrada l'alta gastronomia mediterràna i tens experiència en posicions similars treballant amb vins, aquesta és la teva oportunitat!
Les teves FUNCIONS seran:
- Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament de la sala i l'equip.
- Coordinar i gestionar les reserves, l’assignació de taules i la recepció dels clients.
- Treballar amb menús degustació estacionals.
- Coordinar, supervisar i liderar equip de sala d'entre 6-7pax.
- Elaborar quadrants d'horaris, festius i vacances.
- Assignar tasques i responsabilitats diàries.
- Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.
- Vetllar pel compliment dels estàndards i normativa de protocols.
- Resoldre qualsevol incidència de manera ràpida i efectiva.
- Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta de vins.
- Donar suport en el servei amb la presa de comandes i l'assessorament al client sobre l'oferta gastronòmica i el maridatge de vins.
- Responsabilitzar-se dels tancaments de caixa i cobraments.
- Garantir la màxima qualitat del servei i la satisfacció del clients.
Les CONDICIONS de la posició son:
- ?Incorporació immediata
- Horari partit de dimarts a dissabte
- Descans de 2,5 dies (diumenge i dilluns sencers i dimecres migdia)
- Es treballen 40h setmanals
- Salari 35.000-45.000€ brut/any
- Contracte estable, directe amb l'establiment
Requisitos mínimos
- Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.
- Formació en sumilleria / enologia
- Experiència mínima: 3 anys com a maître / sommelier.
- IMPRESCINDIBLE experiència prèvia en restaurant gastronòmic amb *michelin, repsol o world's 50 best.
- Tenir coneixements de vins, maridatges i protocol.
- Domini de TPV i PDA.
- Idiomes: Castellà i català domini, anglès avançat-
- Coneixements en tecnologia, internet i correu electrònic, softwares restauració.
- Residència a Barcelona o rodalies.
Inscribirme a esta ofertaEmpleos similares
COCINERO/A PARA RESIDENCIA BARCELONA
Jefe de partida en Baviera, Alemania - Alojamiento y Manutención incluida
Cocinero/a en H10 Casa Mimosa
Cocinero/a - Hotel Vincci Gala 4* Barcelona
Más empleos en Hostaljobs
BAR SUPERVISOR - California (USA) - Restaurant
2º/ª COCINA / SOUS CHEF - (California - USA) - Restaurant