Anunciado Hace 17h 
 (Publicada de nuevo)
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Descripción del empleo
A MagmaCultura treballem per a les persones. Compromesos amb la cultura, oferim una gestió integral d'equipaments i projectes culturals, amb equips de professionals amb una gran experiència en la gestió de projectes, serveis culturals i turístics.

Un dels principals valors de MagmaCultura consisteix en la creació d'un lloc de treball en el qual totes les persones se sentin respectades, representades i incloses en un entorn segur en el qual puguin desenvolupar i impulsar la seva carrera professional amb èxit.

Per això mateix, com a institució compromesa amb la cultura i la diversitat, vetllem per la promoció d'un ambient de treball en el qual destaqui la igualtat de gènere i el respecte per motius de raça, ètnia, orientació sexual o diversitat funcional.

Tenim un repte per a aquelles persones que:

- Gaudeixin treballant amb energia, compromís i dedicació.

- Siguin curioses i apassionades pel sector cultural, l’art i els museus.

- Siguin apassionades de treballar en equip.

Vols formar part d'una empresa líder en gestió cultural? Ets una persona apassionada de la divulgació cultural, l’art i les humanitats? Cerques un treball que estigui vinculat a la teva major passió i que puguis compaginar amb les teves activitats diàries?

Llavors, aquesta oferta s'ajusta a tu! Et convidem que continues llegint:

Seleccionem Controladors/ores de Sales per a realitzar cobertures en importants centres culturals ubicats a la ciutat de Barcelona.

Imagina com serà el teu dia a dia:

- Donar la benvinguda al/les visitants i orientar-los/les durant l'exposició, així com controlar els diferents accessos al museu.

- Garantir el compliment de la normativa del centre i participar en la conservació de les col·leccions i obres d'art exposades dins de l'espai cultural.

- Realitzar la venda d'entrades a taquilles, organitzar el punt de venda d’entrades i la gestió de cues en el centre.

- Brindar assessorament, informació sobre les exposicions, activitats i programació del centre de manera presencial i telefònica.

- Proporcionar un servei amable i eficient, responent a les preguntes sobre tarifes, horaris, exposicions, opcions disponibles i polítiques del museu, etc.

- Comprovar el correcte funcionament dels diferents elements expositius i encarregar-se de la reposició del material divulgatiu.

- Informar i efectuar el desallotjament de les sales abans de l'horari de tancament del museu.

Què t'oferim:

- Oportunitat d’incorporar-te a una empresa de gestió cultural líder en el sector, on treballaràs amb un equip de grans professionals i especialistes.

- Poder treballar i conèixer diferents museus i espais culturals.

- Formació i aprenentatge continuat: creixeràs en un entorn que et convidarà a prendre petites decisions diàriament i on equivocar-se també forma part del procés.

- Jornada laboral i horari: segons cobertures. Mínim 10 hores setmanals de dilluns a diumenge, ampliable segons necessitats: cobertures en horari de matins, tardes, caps de setmana i festius (amb descansos segons quadrant).

- Incorporació: immediata.

- Lloc dels centres de treball: Barcelona.

Requisitos mínimos
- Ser una persona amb destacades habilitats comunicatives, orientada al servei, amb capacitat de resolució d'incidències i treball en equip.

- Formació: en Humanitats, Protocol y RRPP, Comunicació Audiovisual, Història de l'Art, Belles Arts, Turisme, Informació i Assistència Turística, Antropologia, o equivalents.

- Es valorarà molt positivament posseir experiència prèvia en posicions similars.

- Idiomes: castellà i català (nadiu/bilingüe), anglès avançat i italià nivell avançat. Es valorarà posseir altres idiomes.

- Disponibilitat per a treballar matins i/o tardes + els caps de setmana i festius.

- Disponibilitat per desplaçar-se a diferents centres culturals.

- Disponibilitat d’incorporació: immediata.

- El més important: ser una persona a

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta