Anunciado 3 de octubre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
30.000€ - 33.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Descripción del empleo



Grup de restauració consolidat cerca la figura de responsable d'establiment per encarregar-se del funcionament i gestió integral d'un dels seus locals recentment renovat ubicat al centre de la ciutat de Barcelona, per portar-lo al màxim nivell.


Si ets polivalent, tens un perfil operatiu amb dots de lideratge, t'agrada el tracte amb el públic i tens experiència en gsetió de restaurant, ets la persona que estem buscant!



Les teves FUNCIONS seran:


  • Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal a càrrec.

  • Controlar el rendiment econòmic, vetllant pel compliment d’objectius.

  • Supervisar l’oferta gastronòmica i la qualitat del servei.

  • Responsabilitzar-se de les reserves i la gestió d’incidències.

  • Gestionar la imatge corporativa de l’establiment.

  • Coordinar, supervisar i liderar equip de sala i cuina (10+6pax), juntament amb un 2n encarregat.

  • Participar en els processos de selecció de noves incorporacions.

  • Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius i vacances.

  • Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.

  • Donar suport en el servei a sala i terrassa.

  • Establir una estratègia de vendes, marketing, fidelització i dinamització del negoci.

  • Gestionar els inventaris d’stock, les comandes i compres a proveïdors.

  • Responsabilitzar-se de les caixes i gestions bancàries.

  • Identificació i implementació de possibles millores.

  • Garantir el compliment de legislació laboral, seguretat social i seguretat i higene en el treball.

  • Coordinar la realització d'esdeveniments.


Les CONDICIONS de la posició son:


  • ?Incorporació: Immediata

  • Horari: 3 torns seguits i 2 torns partits

  • Festius: 2 festius/setmana

  • Salari: 30.000€ brut/any + incentius per objectius

  • Contracte: estable, directe amb l'establiment



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: ESO/EGB

  • Valorable: CFGM restauració/turisme/hostaleria.

  • Experiència mínima: 3 anys com a Restaurant Manager.

  • Domini de TPV i PDA.

  • Idiomes: IMPRESCINDIBLE domini castellà i català; nivell mig-alt d'anglès

  • Residir a Barcelona o rodalies.


PERFIL PROFESSIONAL:


  • Persona responsable i resolutiva amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn multicultural i dinàmic, amb habilitats per executar diferents tasques simultàniament, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisons, així com voluntat per aportar i implementar noves idees.

IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.






Compartir esta oferta

Empleos similares

Supervisor/ora (regidoria) per a Museu (de dijous a diumenge)
MagmaCultura
Barcelona, Barcelona
Hace 23h
Supervisor de mecánica (semirremolques)
Page Personnel
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
Supervisor/a de reparaciones (Barcelona)
Orona
Barcelona, Barcelona
Hace 1d
Responsable ESG - Reporting
Michael Page
Barcelona, Barcelona
Hace 2d
Responsable de Laboratorio de Calidad
Page Personnel
Barcelona, Barcelona
Hace 4d
Responsable de producto (Maquinaria/Equipamiento industrial)
Page Personnel
Barcelona, Barcelona
12 de diciembre
Más empleos en Hostaljobs
AJUDANT de CUINA AVANÇAT/DA - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 2d
CAP de CUINA - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
11 de diciembre
RESPONSABLE de TORN - Fast Food
Hostaljobs
Olot, Girona
4 de diciembre