Anunciado 13 de noviembre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
2.100€ - 2.400€ bruto/mes
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Emblemàtic restaurant amb *michelin i oferta gastronòmica d'alta cuina de mercat amb producte de proximitat, ubicat a la comarca de La Selva es troba en recerca de 2n/a de sala per incorporar-se al seu equip.


Si busques un projecte estable on créixer professionalment, t'agrada l'alta gastronomia mediterrània i tens experiència com 2n/a o encarregat/da a restaurants gastronòmics, aquesta és la teva oportunitat!



Les teves FUNCIONS seran:


  • Col·laborar en la direcció i supervisió del personal de sala.

  • Substituir la figura de maître quan sigui necessari.

  • Donar suport en gestió de reserves i elaboració de quadrant d'equip.

  • Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta.

  • Atenció al client i assessorament en aspectes gastronòmics.

  • Participar activament en el servei a sala de plats i begudes.

  • Formar part d'un equip de 3-5pax

  • Responsabilitzar-se dels cobraments.

  • Assegurar el compliment de la normativa d'higiene i neteja.

  • Resoldre i mediar davant queixes o incidències.

  • Vetllar per la satisfacció i fidelització dels clients.


Les CONDICIONS de la posició són:


  • ?Incorporació immediata

  • Horari de dimecres a diumenge de 9 a 17h (amb descans inclòs per dinar)

  • Excepcionalment algun torn partit

  • Festius dilluns i dimarts

  • Salari 1.900-2.000€ nets/mes + propines (revisió salarial als 6-10 mesos)

  • Contracte estable, directe amb l'establiment



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: ESO/EGB - Valorable CFGM o CFGS en restauració

  • Experiència mínima: 2 anys com a 2n/a de sala / encarregat

  • Idiomes: català i castellà domini, anglès nivell alt

  • Molt valorable haver treballat prèviament en restaurants *Michelin o gastronòmics

  • Tenir coneixements en sumilleria i protocol

  • Idiomes: Català i/o castellà

  • IMPRESCINDIBLE residir a la comarca de la Selva o estar disposat/da a traslladar-se.

  • Carnet B i vehicle per desplaçar-se.


PERFIL PROFESSIONAL


  • Es busca una persona a qui li apassoni la restauració i l'alta gastronomia, orientada al client, detallista, amb habilitats comunicatives, proactiva i amb capacitat de treballar en equip.


IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.






Compartir esta oferta
Más empleos en Hostaljobs
Director Operacions | Hotel 4*
Hostaljobs
Lloret de Mar, Girona
Hace 5d
CAMBRERS/ES de SALA - Grup restauració
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
21 de febrero
CUINER/A - Hotel 4*
Hostaljobs
Santa Coloma de Farners, Girona
20 de febrero