Anunciado 14 de octubre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
1.500€ - 1.800€ bruto/mes
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
3
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Hotel emblemàtic amb cuina gastronòmica ubicat a l'Alt Empordà cerca cuiner/a polivalent per incorporar-se al seu equip, en un projecte sòlid i estable amb projecció de futur.


Ets un cuiner/a creatiu amb ganes de créixer professionalment? Aquesta és la teva oportunitat!


FUNCIONS:


  • Desenvolupar les teves competències com a cuiner en una cuina mediterrània elaborada i creativa.

  • Treballar amb plats a la carta i menú, amb màtèria prima de 1a qualitat

  • Cuinar i presentar plats elaborats de les diferents partides de cuina (freds, calents, planxes, salses), seguint les indicacions del xef i caps de partida.

  • Assegurar-se de la qualitat del producte i que el plat estigui preparat adequadament.

  • Conèixer diferents tècniques culinàries per la preparació de plats.

  • Emplatar en el moment del servei.

  • Manipular, preparar i conservar tota mena d'aliments crus, semielaborats i elaborats.

  • Verifica, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.

  • Rebre les mercaderies i verificar la qualitat i quantitat.

  • Col·laborar en el manteniment de l'ordre i la neteja de la cuina, el magatzem i les cambres juntament amb la resta de l'equip.

CONDICIONS:


  • ?Incorporació: Immediata

  • Horaris rotatius: partit (10h a fi servei + 20h a fi servei) / seguit (13h a fi servei)

  • Festius: 2 dies seguits / setmana (rotatius)

  • Salari: 19.700 € brut/any

  • Contracte: directe amb l'establiment



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: CFGM cuina.

  • Experiència mínima: imprescindible 2 anys d'experiència com a cuiner .

  • Idiomes: Castellà i català.

  • Residir a Peralada o rodalies.

  • Disposar de carnet de cotxe i vehicle.

PERFIL PROFESSIONAL


  • Es busca una persona responsable, amb iniciativa, creativa, pulcre, organitzada, flexible, resolutiva, polivalent i capaç de treballar amb equip.

  • Domini de les diferents partides cuina Mediterrània.

IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia. En cas contrari, la candidatura serà descartada.




Compartir esta oferta
Más empleos en Hostaljobs
2n/a CUINA - Restaurant japonès
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 17h
BAR SUPERVISOR - California (USA) - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 3d
2º/ª COCINA / SOUS CHEF - (California - USA) - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 3d