Anunciado 13 de noviembre
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
2.100€ - 2.400€ bruto/mes
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo




Emblemàtic restaurant amb *michelin i oferta gastronòmica d'alta cuina de mercat amb producte de proximitat, ubicat a la comarca de La Selva es troba en recerca de 2n/a de sala per incorporar-se al seu equip.



Si busques un projecte estable on créixer professionalment, t'agrada l'alta gastronomia mediterrània i tens experiència com 2n/a o encarregat/da a restaurants gastronòmics, aquesta és la teva oportunitat!




Les teves FUNCIONS seran:


  • Col·laborar en la direcció i supervisió del personal de sala.

  • Substituir la figura de maître quan sigui necessari.

  • Donar suport en gestió de reserves i elaboració de quadrant d'equip.

  • Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta.

  • Atenció al client i assessorament en aspectes gastronòmics.

  • Participar activament en el servei a sala de plats i begudes.

  • Formar part d'un equip de 3-5pax

  • Responsabilitzar-se dels cobraments.

  • Assegurar el compliment de la normativa d'higiene i neteja.

  • Resoldre i mediar davant queixes o incidències.

  • Vetllar per la satisfacció i fidelització dels clients.


Les CONDICIONS de la posició són:


  • ?Incorporació al gener

  • Horari de dimecres a diumenge de 9 a 17h + divendres i dissabte de 20 a 23:30h (amb descans inclòs per dinar)

  • Festius dilluns i dimarts

  • Salari 1.900-2.000€ nets/mes + propines (revisió salarial als 6-10 mesos)

  • Contracte estable, directe amb l'establiment



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: ESO/EGB - Valorable CFGM o CFGS en restauració

  • Experiència mínima: 2 anys com a 2n/a de sala / encarregat

  • Idiomes: català i castellà domini, anglès nivell alt

  • Molt valorable haver treballat prèviament en restaurants *Michelin o gastronòmics

  • Tenir coneixements en sumilleria i protocol

  • Idiomes: Català i/o castellà

  • IMPRESCINDIBLE residir a la comarca de la Selva o estar disposat/da a traslladar-se.

  • Carnet B i vehicle per desplaçar-se.


PERFIL PROFESSIONAL


  • Es busca una persona a qui li apassoni la restauració i l'alta gastronomia, orientada al client, detallista, amb habilitats comunicatives, proactiva i amb capacitat de treballar en equip.


IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.






Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta

Empleos similares

2n/a de SALA - Restaurant gastronòmic *
Hostaljobs
Hostalric, Girona
13 de noviembre
CAMBRER/A de SALA - Restaurant gastronòmic *
Hostaljobs
Hostalric, Girona
8 de noviembre
Más empleos en Hostaljobs
AJUDANT de CUINA AVANÇAT/DA - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
Hace 3d
CAP de CUINA - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
11 de diciembre
RESPONSABLE de TORN - Fast Food
Hostaljobs
Olot, Girona
4 de diciembre