Tipo de contrato
Indefinido
Salario
1.500€ - 1.800€ bruto/mes
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Hotel emblemàtic amb cuina gastronòmica ubicat a l'Alt Empordà cerca cuiner/a polivalent per incorporar-se al seu equip, en un projecte sòlid i estable amb projecció de futur.
Ets un cuiner/a creatiu amb ganes de créixer professionalment? Aquesta és la teva oportunitat!
FUNCIONS:
- Desenvolupar les teves competències com a cuiner en una cuina mediterrània elaborada i creativa.
- Treballar amb plats a la carta i menú, amb màtèria prima de 1a qualitat
- Cuinar i presentar plats elaborats de les diferents partides de cuina (freds, calents, planxes, salses), seguint les indicacions del xef i caps de partida.
- Assegurar-se de la qualitat del producte i que el plat estigui preparat adequadament.
- Conèixer diferents tècniques culinàries per la preparació de plats.
- Emplatar en el moment del servei.
- Manipular, preparar i conservar tota mena d'aliments crus, semielaborats i elaborats.
- Verifica, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
- Rebre les mercaderies i verificar la qualitat i quantitat.
- Col·laborar en el manteniment de l'ordre i la neteja de la cuina, el magatzem i les cambres juntament amb la resta de l'equip.
CONDICIONS:
- ?Incorporació: Immediata
- Horaris rotatius: partit (10h a fi servei + 20h a fi servei) / seguit (13h a fi servei)
- Festius: 2 dies seguits / setmana (rotatius)
- Salari: 19.700 € brut/any
- Contracte: directe amb l'establiment
Requisitos mínimos
- Formació mínima: CFGM cuina.
- Experiència mínima: imprescindible 2 anys d'experiència com a cuiner .
- Idiomes: Castellà i català.
- Residir a Peralada o rodalies.
- Disposar de carnet de cotxe i vehicle.
PERFIL PROFESSIONAL
- Es busca una persona responsable, amb iniciativa, creativa, pulcre, organitzada, flexible, resolutiva, polivalent i capaç de treballar amb equip.
- Domini de les diferents partides cuina Mediterrània.
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia. En cas contrari, la candidatura serà descartada.
Más empleos en Hostaljobs
2n/a CUINA - Restaurant japonès
BAR SUPERVISOR - California (USA) - Restaurant
2º/ª COCINA / SOUS CHEF - (California - USA) - Restaurant