Anunciado 23 de agosto
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
27.000€ - 33.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Restaurant emblemàtic de cuina mediterrània tradicional i innovadora especilitzat en arrossos, carns i peixos, ubicat a la costa de Badalona, amplia el seu equip a la cerca de nou talent per formar part del seu projecte!


Busquem CAP de SALA amb experiència per encarregar-se del funcionament de les sales interior, superior i terrassa, juntament amb un altre cap de sala


Si ets una persona creativa, detallista i apassionada pel tracte amb el client, t'estem buscant!



Les teves FUNCIONS seran:


  • Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament de les zones de sala, terrassa i el personal.

  • Coordinar i gestionar les reserves, l’assignació de taules i la recepció dels clients, amb serveis de +200pax/dia (fins 700 pax a l'estiu).

  • Vetllar pel compliment dels estàndards d'higiene i neteja, normativa i protocols.

  • Col·laborar amb cuina per garantir la qualitat dels plats.

  • Coordinar, supervisar i liderar equip de sala d'entre 10-15pax.

  • Elaborar quadrants d'horaris, festius i vacances.

  • Assignar tasques i responsabilitats diàries.

  • Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.

  • Resoldre qualsevol incidència de manera ràpida i efectiva.

  • Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta de vins.

  • Donar suport en el servei amb la presa de comandes i l'assessorament al client sobre l'oferta gastronòmica.

  • Responsabilitzar-se dels tancaments de caixa i cobraments.

  • Vetllar per la satisfacció del clients i fidelitzar-los.


Les CONDICIONS de la posició son:


  • ?Incorporació immediata

  • Horari 10-18h (puntualment torn partit algun cap de setmana)

  • Nits obert divendres i dissabte

  • 2 festius setmanals (dilluns fix + dia rotatiu)

  • Salari 28.000-30.000€ brut/any

  • Contracte estable, directe amb l'establiment



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.

  • Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala.

  • Coneixements de vins, maridatges i protocol.

  • Domini de TPV i PDA.

  • Idiomes: Castellà i català domini, valorable anglès i o francès.

  • Coneixements en tecnologia, internet i correu electrònic, softwares restauració.

  • IMPRESCINDIBLE residir a Badalona o rodalies.



Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta