Tipo de contrato
Indefinido
Salario
24.000€ - 24.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Grup de restauració amb diversos establiments a la ciutat de Barcelona, es troba en recerca de cambrer/a de sala per un dels seus locals de concepte gastrobar, ubicat a la zona de St. Gervasi.
Si busques un projecte estable, t'agrada la gastronomia mediterràna tradicional amb tocs moderns i tens experiència a cuina, aquesta és la teva oportunitat!
Les teves FUNCIONS seran:
- Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a polivalent a les diferents partides.
- Treballar amb plats de carta.
- Portar a terme tasques de producció.
- Treballar amb matèria prima de temporada, proximitat i 1a qualitat.
- Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
- Encarregar-se de cuinar i presentar els plats.
- Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària.
- Formar part d'un equip de 7-8pax
Les CONDICIONS de la posició són:
- ?Incorporació immediata
- Horari amb 3 dies torn seguit i 2 dies torn partit
- 2 dies lliures seguits setmanals
- Salari: 23.000-24.000€ brut/any
- Contracte estable, directe amb l'establiment
Requisitos mínimos
- Formació mínima: ESO/EGB - Valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia
- Experiència mínima: 2 anys com a cuiner/a
- Idiomes: Català i/o castellà
- IMPRESCINDIBLE residir a Bcn o rodalies.
PERFIL PROFESSIONAL
- Es busca una persona a qui li agradi la cuina, que sigui polivalent, flexible i resolutiva, amb iniciativa i capacitat de treballar en equip..
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.
Empleos similares
COCINERO/A COMEDOR ESCOLAR BARCELONA
Cocineros y ayudantes de cocina (H/M/X)
Cocineros y ayudantes de cocina (H/M/X)
Cocineros y ayudantes de cocina (H/M/X)
Jefe/a de Cocina B&I Barcelona (estable)
Más empleos en Hostaljobs
RESTAURANT MANAGER - California (USA) - Restaurant
CUINER/A POLIVALENT - Restaurant gastronòmic *
AJUDANT de CUINA AVANÇAT/DA - Restaurant