Anunciado Hace 1d 
 (Publicada de nuevo)
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Mando intermedio
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Andreu Gastronomia des de 1930 és una empresa de caràcter familiar dedicada a la venda i degustació de productes de xarcuteria on el pernil ibèric de gla Andreu és el protagonista.

Ens defineix la paraula Qualitat: al producte, a la presentació i la imatge, al servei, a l'atenció al client i, sobretot, al tracte humà.

Busquem un/a Coordinador/a d'Operacions per formar part del nostre equip en el sector retail i restauració. La persona seleccionada serà responsable de coordinar els processos de les nostres botigues i restaurants per tal continuar millorant l'experiència dels nostres clients.

Requisits mínims per formar part del procés de selecció:

• Titulació: Possessió d’un grau, llicenciatura o diplomatura relacionada amb la cuina i/o sala, producció gastronòmica, o similar.

• Experiència mínima de 2 anys en una posició similar.

• Capacitat de lideratge i gestió d’equips.

• Coneixements en gestió d'operacions i auditoria interna.

• Habilitats de planificació i organització.

• Passió pel sector de la restauració i el retail.

• Simpatia, hospitalitat i respecte.



Coneixements específics:

• Coneixements i experiència en el sector de la gastronomia, tant a cuina com a sala.

• Coneixements amb la gestió d’escandalls, etc.

• Coneixements i experiència amb la gestió d’equip.

• Coneixements i experiència a l’hora de tractar amb proveïdors.

• Coneixements de les tendències del mercat i de l’entorn culinari local, nacional i internacional.

• Coneixements d’ofimàtica (Microsoft Office, Microsoft Teams, etc.).

Idiomes:

• Coneixements i us fluid de la llengua catalana i castellana tant parlat com escrit.

• Coneixement bàsic de la llengua anglesa.

• Molt valorable altres idiomes.

Les teves responsabilitats com a coordinador/a d’operacions inclouen:

• Formar i inspirar als treballadors en els procediments i protocols per a l'excel·lència.

• Coordinar l'oferta gastronòmica, la presentació i l’elaboració dels plats.

• Elaboració de fitxes tècniques.

• Gestionar escandalls i assegurar-se d'una correcta gestió de costos.

• Realitzar auditories internes per garantir els estàndards de qualitat.

• Coordinar i motivar equips de treball, promovent un ambient laboral positiu i col·laborador.

• Fer un seguiment de les operacions diàries i identificar oportunitats d'optimització per millorar l'eficiència.

• Participació en el Comitè de Producte, tant de degustació com de xarcuteria.

• Proposar al Comitè de Producte de Degustació, suggeriments, plats nous, etc. Per tal de continuar millorant l’oferta gastronòmica.

Les condicions que t’oferim com a coordinador/a d’operacions a l’Andreu són:

• Contracte indefinit.

• Salari fix 25.104,06€ + variables 5.400€ = 30.504,06€.

• Horari: dilluns a diumenge de 10 a 15h i de 16 a 19h (flexible) amb 2 dies de festa rotatius. Algun dia de 16 a 24h per valorar sopars.

• Les hores nocturnes es paguen en nòmina.

• El lloc de treball serà a les oficines de Sabadell i als diferents punts de venda.

• A mesura que el/la candidat/a assoleixi coneixements i demostri el seu treball, anirà adquirint més responsabilitats amb la corresponent projecció salarial.

A més, a l’Andreu trobaràs els següents beneficis:

• Ús de les diferents instal·lacions

• Cotxe d’empresa i targeta per benzina.

• Telèfon d’empresa.

• Portàtil d’empresa.



Si tens passió per la gastronomia, treballar amb persones, la satisfacció del client i, sobretot, si vols formar part d’una empresa familiar amb més de 90 anys d’història, esperem la teva candidatura.



Andreu, Gastronomia des de 1930.

Requisitos mínimos
Requisits mínims per formar part del procés de selecció:

• Titulació: Possessió d’un grau, llicenciatura o diplomatura relacionada amb la cuina i/o sala, producció gastronòmica, o similar.

• Experiència mínima de 2 anys en una posició similar.

• Capacitat de lideratge i gestió d’equips.

• Coneixements en gestió d'operacions i auditoria interna.

• Habilitats de planificació i organització.

• Passió pel sector de la restauració i el retail.

• Simpatia, hospitalitat i respecte.

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta

Empleos similares

Coordinador/a d'operacions (coord. de operaciones)
Andreu Gastronomia des de 1930
Sabadell, Barcelona
Hace 1d
COORDINADOR PRODUCCIÓN SALAS BLANCAS 5o TURNO
CRUMA CONSULTORES EN RECURSOS HUMANOS
Sabadell, Barcelona
5 de diciembre
Más empleos en Andreu Gastronomia des de 1930
Coordinador/a d'operacions (coord. de operaciones)
Andreu Gastronomia des de 1930
Sabadell, Barcelona
Hace 1d
Venedor/a xarcuteria - vendedor/a charcutería
Andreu Gastronomia des de 1930
Sant Cugat del Vallès, Barcelona
Hace 5d
Ajudant/a de cambrer/a - Ayudante de camarero/a
Andreu Gastronomia des de 1930
Barcelona, Barcelona
Hace 5d