Tipo de contrato
Indefinido
Salario
21.000€ - 24.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Restaurant gastroòmic de cuina mediterrània de mercat, tradicional amb tocs creatius, ubicat a Barcelona, es troba a la recerca de cuiner/a per format part del seu equip.
Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina i la gastronomia, t'estem buscant!
Les teves FUNCIONS seran:
- Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a polivalent.
- Treballar amb diferents plats de carta.
- Portar a terme tasques de producció.
- Treballar amb matèria prima de temporada, proximitat i primera qualitat.
- Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
- Encarregar-se de cuinar i presentar els plats.
- Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària.
- Formar part d'un equip de 3-4pax
Les CONDICIONS de la posició son:
- Incorporació immediata.
- Contracte estable directe amb l'establiment.
- Horari de 10-16h i de 20-23h (amb descans per dinar i sopar).
- Festius diumenge fix + dia rotatiu entre setmana
- Salari 1.500-1.600€ nets/mes
Requisitos mínimos
- Formació mínima: ESO/EGB
Molt valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia
- Experiència mínima: 1 any com a ajudant de cuina avançat o cuiner/a
- Idiomes: Català i/o castellà.
- Residir a Barcelona o rodalies.
PERFIL PROFESSIONAL
- Es busca una persona orientada a resultats amb iniciativa i capacitat de treballar en equip i sota pressió, que vulgui créixer i fer aportacions de millora.
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.
Inscribirme a esta ofertaEmpleos similares
COCINERO/A PARA RESIDENCIA BARCELONA
Jefe de partida en Baviera, Alemania - Alojamiento y Manutención incluida
Cocinero/a en H10 Casa Mimosa
Cocinero/a - Hotel Vincci Gala 4* Barcelona
Más empleos en Hostaljobs
BAR SUPERVISOR - California (USA) - Restaurant
2º/ª COCINA / SOUS CHEF - (California - USA) - Restaurant