Tipo de contrato
Indefinido
Salario
2.100€ - 2.700€ bruto/mes
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Gastrobar amb cuina creativa de platets i racions especialitzat en vins, situat a l'Eixample centre de Barcelona busca sommelier per formar part del seu equip.
Si busques un projecte estable i innovador, t'agrada la gastronomia creativa mediterrània, t'apassiona el món dels vins i tens experiència com a sommelier, t'estem buscant!
Les teves FUNCIONS seran:
- Preparació i organització de la sala.
- Realitzar les comandes de vins.
- Gestió de la bodega.
- Organitzar i realitzar cates.
- Confecció de cartes de vins.
- Asessorar amb el maridatge de vins.
- Servei de begudes a taula.
- Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats.
- Treballar amb carta de platets i racions.
- Donar suport a sala en el servei.
- Atendre les possibles incidències.
- Formar part d'un equip de 3pax.
Les CONDICIONS de la posició són:
- ?Incorporació immediata.
- Horari amb torns híbrids seguit / partit (3+2 / 2+3)
- Festius: 2 dies seguits rotatius (diumenge-dilluns, dilluns-dimarts, etc..)
- Salari 1.800-2.000€ nets/mes + propines (300-400€ / mes).
- Contracte indefinit, directe amb l'establiment.
Requisitos mínimos
- Formació en sumilleria (coneixement alt).
- Experiència mínima: 3 anys com a sommelier.
- Idiomes: castellà i anglès domini, català nivell mig.
- Nocions en sumilleria i maridatge (es proporcionarà +formació)
- Residir a Barcelona ciutat o rodalies.
PERFIL PROFESSIONAL
- Es busca una persona a qui li apassoni la restauració, els vins i l'alta gastronomia, orientada al servei al client, detallista, organitzada i proactiva.
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.
Inscribirme a esta ofertaMás empleos en Hostaljobs
Caldes de Malavella, Girona