Anunciado 12 de noviembre
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Cerquem Xef Executiu per fer-se carreg de les 12 cuines pròpies de les Residències de gent gran que gestiona Sumar. A més la persona seleccionada participarà en l’estratègia per definir el model de cuines de Sumar i preparar l’organització pel crexiement de cuines pròpies, que asseguri el bon funionament en termes de qualitat, producció i organització tant de les cuines actuals com de les futures derivades


del creixement i adquisició de nous serveis.



Més concretament, les responsabilitats del lloc de treball:


-Avaluació de l’estat actual de les cuines de Sumar i col·laborar amb la definició de l’estratègia òptima per a la gestió del creixement.


-Col·laborar amb el/la nutricionista en l’elaboració i adaptació dels menús. Dissenyar combinacions i plats de diferents tipus de menús per fer-los atractius i agradables als usuaris.


-Planificació dels procediments operatius de la cuina, establir els processos de producció necessaris per a poder optimitzar els recursos de la cuina.


-Verificació de la qualitat dels ingredients i productes acabats per garantir el nivell de qualitat.


-Control i gestió dels subministraments i els materials necessaris per a l’operació culinària.


-Supervisió de l’equip humà que forma part de cuina per garantir la correcte gestió, organització i producte final elaborat.


-Capacitació i desenvolupament del personal de cuina per mantenir estàndards de qualitat i eficiència tenint en compte la descentralització de les cuines.


-Mantenir-se actualitzat amb les tendències culinàries per a la gent gran i incorporar nous plats i tècniques al menú.


-Visites periòdiques als centres de treball per supervisar i avaluar-ne el funcionament.


-Participació de la cerca de progamari per a digitalitzar la coordinació de tota la gestió de les cuines.



S’ofereix:



Jornada


40 hores setmanals, flexibilitat horària.


Salari: segons vàlua aportada entre 37.000-50.000€ bruts anuals




Requisitos mínimos

Formació


Formació professional superior de cuina i/ formacions superiors d’especialització en Direcció de Cuina, Xef executiu o similar.


Cerquem un professional amb coneixements i experiència en l’àmbit de cuines de producció per incorporar-se al nostre equip de serveis centrals i liderar el personal de cuina dels diferents centres de treball.


Formació complementària


Cerquem un professional amb coneixements i experiència en l’àmbit de cuines de producció per incorporar-se al nostre equip de serveis centrals i liderar el personal de cuina dels diferents centres de treball.


Coneixements de la normativa APPCC.


Experiència


Experiència mínima de tres com a responsable de cuines de producció. Experiència en gestió i seguiment de pressupost i en gestió i lideratge d’equips.


Competències


Resolució de problemes, orientació a resultats, transversalitat, empatia i habilitats comunicatives i de lideratge, planificació i organització, iniciativa i proactivitat, innovació i creativitat.





Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta

Empleos similares

Jefe/a Cocina centro sanitario
Serunion
Girona, Girona
3 de diciembre
Cocinero/a - Centro Residencial DomusVi Girona Ciutat
DomusVi
Girona, Girona
14 de noviembre
Xef Executiu
SUMAR
Girona, Girona
12 de noviembre
Chef ejecutivo - Complejo Vacacional - Costa Brava (Gerona)
Page Personnel
Girona, Girona
31 de agosto
Chef ejecutivo - Complejo Vacacional - Costa Brava (Gerona)
Michael Page
Girona, Girona
31 de agosto
CAP DE SALA / MAÎTRE - Restaurant Gastronòmic Hotel
Hostaljobs
Girona, Girona
22 de julio
Más empleos en SUMAR
Treballador/a Familiar -Berguedà - Borredà
SUMAR
Borredà, Barcelona
Hace 2d
Tècnic/a Recursos Humans
SUMAR
Girona, Girona
Hace 3d
Gerocultor/a Centre de Serveis de gent gran de Santa Maria D'Oló
SUMAR
Santa Maria d'Oló, Barcelona
Hace 3d