Tipo de contrato
Indefinido
Salario
30.000€ - 44.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Busquem un/a Cap de Sala/Maitre apassionat/ada per la gastronomia i el servei al client per unir-se a un prestigiós restaurant situat en un entorn idíl·lic de la Costa Brava i liderar projecte gastronòmic de primer nivell.
Si la teva vocació és l'excel·lència en l'atenció al client i la teva implicació és màxima, aquesta és la teva oportunitat.
Les teves FUNCIONS seran:
- Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala.
- Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores.
- Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa interna i protocols.
- Gestionar les reserves pels diferents canals de comunicació i assignació de taules
- Prendre comandes i assessora acuradament els comensals pel que fa als menús i els vins segons els seus gustos.
- Participar en la selecció de noves incorporacions a sala.
- Coordinar, formar supervisar i liderar equip de 6-8 pax.
- Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius.
- Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions periòdiques.
- Supervisar l'equip, garantint un servei de qualitat i excel·lència.
- Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta, fent noves propostes en l'oferta.
- Assessorar els clients en relació amb el vi més adequat en funció de plat i els seus gustos.
- Gestionar les comandes i compres a proveïdors.
- Responsabilitzar-se de les caixes.
- Assegurar el compliment de la normativa d'higiene i neteja.
- Resoldre i mediar davant queixes o incidències.
- Donar suport en el servei a sala quan sigui necessari.
- Vetllar per la satisfacció dels clients i fidelitzar-los.
- Establir noves estratègies, procediments i/o innovacions per la millora del servei.
Les CONDICIONS de la posició son:
- ?Incorporació: setembre
- Horari: servei de dinar i sopar
- Festius: Varis dies en funció de la temporada de l'any (temporada baixa, mitja i alta)
- Salari: 35.000-45.000€ bruts anuals segons vàlua. (Fixe + incentius)
- Contracte: estable, directe amb l'establiment
- Oportunitat de formar part d'un equip compromès amb l'excel·lència.
Requisitos mínimos
- Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.
- Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala. Es valorarà molt positivament experiència en establiments gastronòmics
- Domini de TPV i PDA, i interès cap a noves tecnologies.
- Coneixements d'internet i correu electrònic, word i excel.
- Idiomes: Català i castellà nivell avançat, anglès nivell mig i francès nivell mig.
- IMPRESCINDIBLE residir a l'Escala o rodalia.
PERFIL PROFESSIONAL:
- Persona responsable i resolutiva, amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn dinàmic, habilitats per executar diferents tasques simultàniament, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisions, amb interès per una gastronomia moderna i la millora de la qualitat, que fomenti un bon ambient de treball motivador.
IMPORTANT
Per poder valorar degudament el teu perfil necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat.
Inscribirme a esta ofertaEmpleos similares
Cocinero/a - Centro Residencial DomusVi Girona Ciutat
Chef ejecutivo - Complejo Vacacional - Costa Brava (Gerona)
Chef ejecutivo - Complejo Vacacional - Costa Brava (Gerona)
CAP DE SALA / MAÎTRE - Restaurant Gastronòmic Hotel
Más empleos en Hostaljobs
BAR SUPERVISOR - California (USA) - Restaurant
2º/ª COCINA / SOUS CHEF - (California - USA) - Restaurant