Anunciado 22 de julio
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
30.000€ - 44.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo


Busquem un/a Cap de Sala/Maitre apassionat/ada per la gastronomia i el servei al client per unir-se a un prestigiós restaurant situat en un entorn idíl·lic de la Costa Brava i liderar projecte gastronòmic de primer nivell.


Si la teva vocació és l'excel·lència en l'atenció al client i la teva implicació és màxima, aquesta és la teva oportunitat.


Les teves FUNCIONS seran:


  • Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala.

  • Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores.

  • Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa interna i protocols.

  • Gestionar les reserves pels diferents canals de comunicació i assignació de taules

  • Prendre comandes i assessora acuradament els comensals pel que fa als menús i els vins segons els seus gustos.

  • Participar en la selecció de noves incorporacions a sala.

  • Coordinar, formar supervisar i liderar equip de 6-8 pax.

  • Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius.

  • Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions periòdiques.

  • Supervisar l'equip, garantint un servei de qualitat i excel·lència.

  • Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta, fent noves propostes en l'oferta.

  • Assessorar els clients en relació amb el vi més adequat en funció de plat i els seus gustos.

  • Gestionar les comandes i compres a proveïdors.

  • Responsabilitzar-se de les caixes.

  • Assegurar el compliment de la normativa d'higiene i neteja.

  • Resoldre i mediar davant queixes o incidències.

  • Donar suport en el servei a sala quan sigui necessari.

  • Vetllar per la satisfacció dels clients i fidelitzar-los.

  • Establir noves estratègies, procediments i/o innovacions per la millora del servei.


Les CONDICIONS de la posició son:


  • ?Incorporació: setembre

  • Horari: servei de dinar i sopar

  • Festius: Varis dies en funció de la temporada de l'any (temporada baixa, mitja i alta)

  • Salari: 35.000-45.000€ bruts anuals segons vàlua. (Fixe + incentius)

  • Contracte: estable, directe amb l'establiment

  • Oportunitat de formar part d'un equip compromès amb l'excel·lència.



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.

  • Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala. Es valorarà molt positivament experiència en establiments gastronòmics

  • Domini de TPV i PDA, i interès cap a noves tecnologies.

  • Coneixements d'internet i correu electrònic, word i excel.

  • Idiomes: Català i castellà nivell avançat, anglès nivell mig i francès nivell mig.

  • IMPRESCINDIBLE residir a l'Escala o rodalia.


PERFIL PROFESSIONAL:


  • Persona responsable i resolutiva, amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn dinàmic, habilitats per executar diferents tasques simultàniament, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisions, amb interès per una gastronomia moderna i la millora de la qualitat, que fomenti un bon ambient de treball motivador.


IMPORTANT


Per poder valorar degudament el teu perfil necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat.




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta