Tipo de contrato
Indefinido
Salario
24.000€ - 27.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Si estàs buscant un projecte estable en un petit hotel de luxe del Solsonès, aquesta és la teva oportunitat!
Cerquem un 2n de cuina amb experiència en establiments gastronòmics per a treballar amb productes de temporada i amb diferents menús degustació.
T'oferim una feina on podràs:
- Desenvolupar les teves competències com a 2n de cuina.
- Crear i executar del menú diari (conjuntament el cap de cuina).
- Realitzar les compres de gènere i verificar la qualitat i quantitat en l'entrega
- Suport o confecció dels escandalls.
- Organitzar la logística en el pase supervisant grau de cocció, condimentació, temperatura i presentació.
- Treballar amb matèria prima de qualitat i amb una cuina gastronòmica.
- Treballar en una cuina totalment equipada amb instruments de primera qualitat amb forn Rational, ronner, envasadora al buit.
- Substituir el cap de cuina en festius i vacances.
CONDICIONS:
- ?Incorporació: Immediata.
- Horari: 11-16:30 / 20-23h.
- Festius: 1,5 (Dilluns, dimarts)
- Salari: 26000-28000€ /bruts/any
- Contracte directe amb l'establiment
Requisitos mínimos
- Formació mínima: CFGM cuina.
- Experiència mínima: 2 anys d'experiència com cap de cuina o 2n. Molt valorable experiències en establimens gastronòmics.
- Domini de Gastronomia Catalana.
- Correu electrònic, word i excel.
- Idiomes: Català i castellà.
- Disposar de carnet de cotxe i vehicle. IMPRESCINDIBLE (Establiment als afores de Solsona).
PERFIL PROFESSIONAL
- Es busca una persona responsable, amb iniciativa, metòdica, creativa, flexible, dots de lideratge, empàtica, capacitat de treballar amb equip i bona capacitat de gestió de costos.
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia. En cas contrari, el candidat serà descartat.
Más empleos en Hostaljobs
AJUDANT de CUINA AVANÇAT/DA - Restaurant
CAP de CUINA - Restaurant
RESPONSABLE de TORN - Fast Food