Tipo de contrato
Indefinido
Salario
24.000€ - 27.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Petit Hotel de luxe del Solsonès amb restaurant gastronòmic cerca professional responsable de sala amb experiència contrastada en establiments de luxe.
T'agrada el tracte amb el públic, ets detallista i gaudeixes de la gastronomia? Et volem conèixer!
FUNCIONS:
- Planificar tot el servei de bar i restaurant.
- Definir i supervisar l’acompliment dels diferents protocols d’actuació abans, durant i després del servei.
- Donar la benvinguda i acomodar als clients.
- Gestionar reserves i assignacions.
- Prendre comandes i assessorar de l’oferta gastronòmica del restaurant.
- Crear i organitzar equips de treball (quadrants, torns, festius)
- Realitzar les comandes als proveïdors.
- Organitzar i planificar esdeveniments i banquets.
CONDICIONS:
- ?Incorporació: immediata
- Horari: migdia: 11:00-16.30h / Nit: 20:00-23:30/00h
- Festius: 1,5 dies
- Salari: 25.000€/bruts any + incentius per banquets
- Contracte: estable, directe amb l'establiment
- Bon ambient de treball i instal·lacions de somni
Requisitos mínimos
- Formació mínima: CFGM restauració
- Experiència mínima: 3 anys com cap de sala
- Estar acostumat a treballar amb protocols i conèixer el room service
- Idiomes: Català i castellà avançat, anglès i francès bàsic hostaleria.
- Domini del TPV i PDA i programa ICG
- Coneixements de correu electrònic i word.
- Residir al Solsonès i disposar de carnet de cotxe i vehicle. (Imprescindible, donat que l'establiment està a les afores de Solsona)
PERFIL PROFESSIONAL
- Cerquem una persona responsable, detallista, amb iniciativa, dots de lideratge, amb una clara orientació al client, proactiva, educada, bona presència, flexible, amb capacitat de treballar amb equip i sota pressió per qualitat.
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia. En cas contrari, la candidatura serà descartada.
Más empleos en Hostaljobs
2n/a CUINA - Restaurant japonès
BAR SUPERVISOR - California (USA) - Restaurant
2º/ª COCINA / SOUS CHEF - (California - USA) - Restaurant