Tipo de contrato
Indefinido
Salario
36.000€ - 46.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Entitat social dedicada a la gestió de diferents infraestructures, equipaments i serveis socials amb presència a tot Catalunya, es troba en recerca de la nova figura de xef executiu, per gestionar les cuines de les seves residències de gent gran ubicades a les comarques de Barcelona i Girona i la posada en marxa del nou obrador central.
Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina, aquesta és la teva oportunitat!
Les teves FUNCIONS seran:
- Avaluar l’estat actual de les cuines i col·laborar en la definició de les estratègies per la gestió del creixement.
- Col·laborar amb nutricionista en l’elaboració i adaptació dels menús, dissenyant combinacions i plats de diferents tipus de menús.
- Estandarditzar els menús i plats a totes les cuines.
- Planificar els procediments operatius de la cuina, establir els processos de producció necessaris per a poder optimitzar els recursos.
- Verificar la qualitat dels ingredients i productes acabats per garantir el nivell de qualitat.
- Controlar i gestionar els stocks i materials necessaris per a l’operació culinària.
- Supervisar l’equip humà per garantir la correcta gestió, organització i producte final elaborat.
- Capacitar i formar el personal de cuina en les tècniques i els procediments necessaris, per mantenir estàndards de qualitat i eficiència tenint en compte la descentralització de les cuines.
- Implementar l’ús d’escandalls i fitxes tècniques.
- Mantenir-se actualitzat amb les tendències culinàries per a la gent gran i incorporar nous plats i tècniques al menú.
- Realitzar visites periòdiques als centres de treball per fer diagnòstic, supervisar i avaluar el funcionament.
- Participa en la cerca de programari per digitalitzar la coordinació de tota la gestió de les cuines.
- Analitzar conjuntament amb direcció la viabilitat d'una nova cuina central per 2025-2026, a la comarca d'Osona o voltants.
- Controlar i supervisar el compliment de normativa de seguretat i higiene i APPCC.
Les CONDICIONS de la posició son:
- Incorporació immediata.
- Contracte estable directe amb l'entitat.
- Horari de 7 a 15h (flexibilitat per entrada a partir de les 7h i sortida a les 17h)
- Festius 2 dies setmanals (dissabte i diumenge)
- Salari 37.000 - 45.000€ brut/any.
- Possibilitat de fer teletreball algun dia a la setmana.
- Posició de nova creació.
- Disposen de 12 residències + 20 centres de dia amb càtering.
- L’aforament de les residències és de 20 a 100 usuaris.
Requisitos mínimos
- Formació mínima: CFGM o CFGS de cuina i gastronomia
- Experiència mínima: 3 anys com a responsable en cuines de producció o col·lectivitats.
- Coneixements i experiència en l’àmbit de cuines de producció, per incorporar-se a l'equip de serveis centrals i liderar el personal de cuina dels diferents centres de treball.
- Carnet B i cotxe.
- Disponibilitat per desplaçar-se als diferents centres.
PERFIL PROFESSIONAL:
- Lideratge i gestió d’equips,
- Polivalència, empatia i habilitats comunicatives
- Resolució de problemes,
- Orientació a resultats,
- Planificació i organització, iniciativa i proactivitat,
- Innovació i creativitat
IMPORTANT
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.
Inscribirme a esta ofertaEmpleos similares
XEF EXECUTIU - Entitat social
Más empleos en Hostaljobs
ENCARREGAT/DA - Gastrobar
CAMBRER/A de SALA/BARRA - Gastrobar
RESPONSABLE de RESERVES - Grup restauració