Tipo de contrato
Indefinido
Salario
27.000€ - 30.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Restaurant emblemàtic de cuina mediterrània tradicional i innovadora especilitzat en arrossos, carns i peixos, ubicat a la costa de Badalona, amplia el seu equip a la cerca de nou talent per formar part del seu projecte!
Busquem CAP de SALA amb experiència per encarregar-se del funcionament de les sales interior, superior i terrassa, juntament amb un altre responsable.
Si ets una persona creativa, detallista i apassionada pel tracte amb el client, t'estem buscant!
Les teves FUNCIONS seran:
- Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament de les zones de sala, terrassa i el personal.
- Coordinar i gestionar les reserves, l’assignació de taules i la recepció dels clients, amb serveis de +200pax/dia (fins 700 pax a l'estiu).
-
- Col·laborar amb cuina per garantir la qualitat dels plats.
- Coordinar, supervisar i liderar equip de sala d'entre 10-15pax.
- Elaborar quadrants d'horaris, festius i vacances.
- Assignar tasques i responsabilitats diàries.
- Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.
- Resoldre qualsevol incidència de manera ràpida i efectiva.
- Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta de vins.
- Donar suport en el servei amb la presa de comandes i l'assessorament al client sobre l'oferta gastronòmica.
- Responsabilitzar-se dels tancaments de caixa i cobraments.
- Vetllar per la satisfacció del clients i fidelitzar-los.
- Verificar el compliment dels estàndards d'higiene i neteja, normativa i protocols.
- Reportar al restaurant manager.
Les CONDICIONS de la posició son:
- ?Incorporació immediata.
- Horari 10-18h (puntualment torn partit algun cap de setmana).
- Nits obert divendres i dissabte.
- 2 festius setmanals (dilluns fix + dia rotatiu).
- Salari 28.000-30.000€ brut/any.
- Contracte estable, directe amb l'establiment.
Requisitos mínimos
- Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.
- Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala.
- Tenir coneixements de vins, maridatges i protocol.
- Domini de TPV i PDA.
- Idiomes: Castellà i català domini, valorable anglès i/o francès.
- Coneixements en tecnologia, internet i correu electrònic, softwares restauració.
- IMPRESCINDIBLE residir a Badalona o rodalies.
Inscribirme a esta ofertaMás empleos en Hostaljobs
GRAELLER/A - PARRILLERO - Restaurant
RESTAURANT MANAGER - California (USA) - Restaurant