Anunciado 7 de octubre
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
24.000€ - 27.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Grup de restauració amb diversos establiments a la ciutat de Barcelona, es troba en recerca de cap de partida per un dels seus locals de concepte gastrobar, ubicat a la zona de Sarrià-St. Gervasi.



Si busques un projecte estable, t'agrada la gastronomia mediterràna tradicional amb tocs moderns i tens experiència a cuina, aquesta és la teva oportunitat!



Les teves FUNCIONS seran:


  • Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a polivalent.

  • Treballar amb diferents plats de carta.

  • Portar a terme tasques de producció.

  • Treballar amb matèria prima de temporada, proximitat i primera qualitat.

  • Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.

  • Encarregar-se de cuinar i presentar els plats.

  • Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària.

  • Formar part d'un equip de 7-8pax


Les CONDICIONS de la posició són:


  • ?Incorporació immediata

  • Horari amb 3 dies torn seguit i 2 dies torn partit

  • 2 dies lliures seguits setmanals

  • Salari: 24.000-26.000€ brut/any

  • Contracte estable, directe amb l'establiment



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: ESO/EGB - Valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia

  • Experiència mínima: 2 anys com a cuiner/a avançat/da o responsable de partida

  • Valorable experìencia en cuina tradicional amb rotació

  • Idiomes: Català i/o castellà

  • IMPRESCINDIBLE residir a Bcn o rodalies.


PERFIL PROFESSIONAL


  • Es busca una persona a qui li agradi la cuina, que sigui polivalent, flexible i resolutiva, amb iniciativa i capacitat de treballar en equip..


IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.






Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta