Anunciado 14 de noviembre
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
36.000€ - 44.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Empresa de restauració consolidada cerca cap Xef pel seu nou Centre de Producció Gastronòmic a Sant Feliu de Guíxols Costa Brava.



En aquest centre s'elabora 5a gama gurmet de cuina Mediterrània destinada a botigues gurmets i grans superfícies. Aproximadament hi ha entre 15-20 referències de plats i també es produeixen alguns productes pel seu restaurant. Es tracta d'una gran cuina de 400m totalment equipada.


Si busques una posició estable en un projecte gurmet, tens més de 5 anys en centres de producció o col·lectivitats i ets un líder nat, et volem conèixer!



FUNCIONS:


Reportant a la Direcció general i propietat, la candidatura escollida haurà de responsabilitzar-se de:


  • Planificar i organitzar les diferents tasques a la cuina de producció establint els mètodes necessaris

  • Creació i implementació de nous estàndards i processos de treball

  • Preparació del pla de producció previst per cada dia per l'establiment propi de restauració i productes de 5a gama per a grans superfícies.

  • Creació de nous plats conjuntament amb el Xef i propietari

  • Realització de fitxes tècniques i escandalls per una correcta gestió i control de costos.

  • Gestió de compres amb proveïdors per obtenir el millor marge comercial

  • Control d'inventaris i minves

  • Garantia una un estricte control de traçabilitat del producte

  • Control i supervisió de les normes higiènic-sanitàries de manipulació, PRL i supervisió de l'APPCC's.

  • Supervisar el manteniment i bon ús de tota la maquinària

  • Control de totes les àrees del centre: envasat, preparació, cuina, estucatge, etç

  • Liderar, gestionar, supervisar i formar quan sigui necessari a l'equip de 8-10 persones

CONDICIONS:


  • ?Incorporació: Immediata

  • Horaris: de dilluns a divendres de 8 a 17h

  • Festius: dissabtes i diumenges

  • Salari: 35.000-45.000€ segons vàlua de la candidatura

  • Contracte: estable, directe amb l'establiment



Requisitos mínimos

REQUISITS:


  • Formació mínima: CFGM cuina

  • Experiència mínima: 5 anys com a cap de cuina en centres de producció o col·lectivitats

  • Haver treballat amb grans volums de producció

  • Idiomes: català i castellà.

  • Domini del correu electrònic i bon ús del word i l'excel

  • Residència a Baix Empordà preferentment

  • Carnet B i vehicle propi.

PERFIL PROFESSIONAL:


  • Perfil hibrid que es desenvolupi bé com a gestor i també durant l'operativa de cuina.

  • Bones bases culinàries de la cuina tradicional i gurmet

  • Es busca una persona apassionada per la cuina, dinàmica, responsable, organitzada i metòdica, amb habilitats per treballar en equip, resolutiva i amb dots de comunicació i lideratge.

Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat per valorar adequadament el teu perfil







Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta

Empleos similares

JEFE COCINA CHEF - Centre de Producció
Hostaljobs
Sant Feliu de Guíxols, Girona
14 de noviembre
Más empleos en Hostaljobs
AJUDANT de CUINA AVANÇAT/DA - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
19 de diciembre
CAP de CUINA - Restaurant
Hostaljobs
Barcelona, Barcelona
11 de diciembre
RESPONSABLE de TORN - Fast Food
Hostaljobs
Olot, Girona
4 de diciembre