Tipo de contrato
Indefinido
Salario
36.000€ - 44.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Empresa de restauració consolidada cerca cap Xef pel seu nou Centre de Producció Gastronòmic a Sant Feliu de Guíxols Costa Brava.
En aquest centre s'elabora 5a gama gurmet de cuina Mediterrània destinada a botigues gurmets i grans superfícies. Aproximadament hi ha entre 15-20 referències de plats i també es produeixen alguns productes pel seu restaurant. Es tracta d'una gran cuina de 400m totalment equipada.
Si busques una posició estable en un projecte gurmet, tens més de 5 anys en centres de producció o col·lectivitats i ets un líder nat, et volem conèixer!
FUNCIONS:
Reportant a la Direcció general i propietat, la candidatura escollida haurà de responsabilitzar-se de:
- Planificar i organitzar les diferents tasques a la cuina de producció establint els mètodes necessaris
- Creació i implementació de nous estàndards i processos de treball
- Preparació del pla de producció previst per cada dia per l'establiment propi de restauració i productes de 5a gama per a grans superfícies.
- Creació de nous plats conjuntament amb el Xef i propietari
- Realització de fitxes tècniques i escandalls per una correcta gestió i control de costos.
- Gestió de compres amb proveïdors per obtenir el millor marge comercial
- Control d'inventaris i minves
- Garantia una un estricte control de traçabilitat del producte
- Control i supervisió de les normes higiènic-sanitàries de manipulació, PRL i supervisió de l'APPCC's.
- Supervisar el manteniment i bon ús de tota la maquinària
- Control de totes les àrees del centre: envasat, preparació, cuina, estucatge, etç
- Liderar, gestionar, supervisar i formar quan sigui necessari a l'equip de 8-10 persones
CONDICIONS:
- ?Incorporació: Immediata
- Horaris: de dilluns a divendres de 8 a 17h
- Festius: dissabtes i diumenges
- Salari: 35.000-45.000€ segons vàlua de la candidatura
- Contracte: estable, directe amb l'establiment
Requisitos mínimos
REQUISITS:
- Formació mínima: CFGM cuina
- Experiència mínima: 5 anys com a cap de cuina en centres de producció o col·lectivitats
- Haver treballat amb grans volums de producció
- Idiomes: català i castellà.
- Domini del correu electrònic i bon ús del word i l'excel
- Residència a Baix Empordà preferentment
- Carnet B i vehicle propi.
PERFIL PROFESSIONAL:
- Perfil hibrid que es desenvolupi bé com a gestor i també durant l'operativa de cuina.
- Bones bases culinàries de la cuina tradicional i gurmet
- Es busca una persona apassionada per la cuina, dinàmica, responsable, organitzada i metòdica, amb habilitats per treballar en equip, resolutiva i amb dots de comunicació i lideratge.
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat per valorar adequadament el teu perfil
Inscribirme a esta ofertaEmpleos similares
JEFE COCINA CHEF - Centre de Producció
Sant Feliu de Guíxols, Girona
Más empleos en Hostaljobs
2n/a CUINA - Restaurant japonès
BAR SUPERVISOR - California (USA) - Restaurant
2º/ª COCINA / SOUS CHEF - (California - USA) - Restaurant